Breda_Home_oudheren1.jpg Home_interland_lineup.jpg Breda_Home_bal.jpg Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_actie.jpg Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_lol.jpg home21.png Breda_Home_Van Dijck.jpg home15.png home06.png Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg home22.png Home20_v2.png Breda_Home_corner.jpg Home_interland_paraschut.jpg Home_interland_publiek2.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Home_interland_training.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg
Junioren
Senioren
Sponsor worden?

Sponsorbeleid Hockeyclub Breda

Sportsponsoring is een mooie manier om een bijdrage te leveren aan uw naamsbekendheid, maar het is vooral een prachtig instrument om uw sportclub te steunen. In haar meer dan 100-jarige bestaan heeft BH&BC Breda een goede relatie opgebouwd met veel bedrijven en ondernemers. Zij verbinden graag hun naam aan één van de oudste clubs van Nederland, een club met traditie, talent en een diepgewortelde verenigingscultuur.

De sponsorinkomsten vormen een zeer essentieel onderdeel van het financiële beleid van de club. Wij zetten de sponsorgelden in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub. Een mooi voorbeeld hiervan is het onlangs verbouwde en verbeterde clubhuis.


Samenwerking

Ons sponsorbeleid is gericht op samenwerking. Wij willen een relatie met onze sponsoren opbouwen. Een vriendschap waarbij we niet alleen over geld praten, maar waarbij uw bijdrage en uw ideeën welkom zijn. Op dit moment kent BH&BC Breda vier sponsoropties:

· Hoofdsponsor van Breda

· Partner van Breda

· Ambassadeur van Breda

· Vriend van Breda

Voor meer informatie over de sponsoropties, klik hier