Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda dames 1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda heren 1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Sponsor worden?

Sponsorbeleid Hockeyclub Breda

Sportsponsoring is een mooie manier om een bijdrage te leveren aan uw naamsbekendheid, maar het is vooral een prachtig instrument om uw sportclub te steunen. In haar meer dan 100-jarige bestaan heeft BH&BC Breda een goede relatie opgebouwd met veel bedrijven en ondernemers. Zij verbinden graag hun naam aan één van de oudste clubs van Nederland, een club met traditie, talent en een diepgewortelde verenigingscultuur.

De sponsorinkomsten vormen een zeer essentieel onderdeel van het financiële beleid van de club. Wij zetten de sponsorgelden in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub. Een mooi voorbeeld hiervan is het onlangs verbouwde en verbeterde clubhuis.


Samenwerking

Ons sponsorbeleid is gericht op samenwerking. Wij willen een relatie met onze sponsoren opbouwen. Een vriendschap waarbij we niet alleen over geld praten, maar waarbij uw bijdrage en uw ideeën welkom zijn. Op dit moment kent BH&BC Breda vier sponsoropties:

· Hoofdsponsor van Breda

· Partner van Breda

· Ambassadeur van Breda

· Vriend van Breda

Voor meer informatie over de sponsoropties, klik hier