Breda_Home_bal.jpg Home_interland_publiek2.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Home_interland_training.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_actie.jpg home21.png Home20_v2.png Breda_Home_kids.jpg Home_interland_paraschut.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_lol.jpg home22.png Breda_Home_corner.jpg Home_interland_lineup.jpg home15.png Breda_Home_Van Dijck.jpg home06.png Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg
Junioren
Senioren
Interland NED-SPA
 

De dames van Oranje komen naar Breda! Na ruim een half jaar lobbyen bij de KNHB is het gelukt om weer een Interland op BH & BC Breda te krijgen. Een prachtig evenement in het lustrumjaar van hockeyclub Breda. Breda 110 jaar!

U kunt uw agenda blokken op dinsdagavond 19 juli voor de interland Nederland-Spanje. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Het Nederlandse Elftal Dames speelt in voorbereiding op de Olympische Spelen (5 tot en met 21 augustus 2016, Rio de Janeiro, Brazilië) een Interland tegen het Spaanse Dames elftal. Het is de laatste wedstrijd die zij spelen in de Rabo Super Serie. Met recht de uitzwaaiwedstrijd. U komt de dames toch ook aanmoedigen en succes wensen op jacht naar het Olympische goud?

De lustrumcommissie van hockeyclub Breda is in samenwerking met de KNHB en haar partner Rabobank volop bezig om van deze Interland een groot hockeyfeest te maken. Voor u de enige manier dit jaar uzelf toch nog in het oranje te steken.

U kunt kaartjes reserveren voor dit fantastische evenement. Wees er snel bij want op is op. De toegangskaartjes zijn te koop via www.hockey.nl/rabosuperserie.

De lustrumcommissie van BH&BC Breda