Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg
Junioren
Senioren
Interland NED-SPA
 

De dames van Oranje komen naar Breda! Na ruim een half jaar lobbyen bij de KNHB is het gelukt om weer een Interland op BH & BC Breda te krijgen. Een prachtig evenement in het lustrumjaar van hockeyclub Breda. Breda 110 jaar!

U kunt uw agenda blokken op dinsdagavond 19 juli voor de interland Nederland-Spanje. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Het Nederlandse Elftal Dames speelt in voorbereiding op de Olympische Spelen (5 tot en met 21 augustus 2016, Rio de Janeiro, Braziliƫ) een Interland tegen het Spaanse Dames elftal. Het is de laatste wedstrijd die zij spelen in de Rabo Super Serie. Met recht de uitzwaaiwedstrijd. U komt de dames toch ook aanmoedigen en succes wensen op jacht naar het Olympische goud?

De lustrumcommissie van hockeyclub Breda is in samenwerking met de KNHB en haar partner Rabobank volop bezig om van deze Interland een groot hockeyfeest te maken. Voor u de enige manier dit jaar uzelf toch nog in het oranje te steken.

U kunt kaartjes reserveren voor dit fantastische evenement. Wees er snel bij want op is op. De toegangskaartjes zijn te koop via www.hockey.nl/rabosuperserie.

De lustrumcommissie van BH&BC Breda