Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_oudheren1.jpg Home_interland_lineup.jpg Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Breda_Home_actie.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Home_interland_publiek2.jpg Home20_v2.png home06.png Home_interland_paraschut.jpg home22.png Home_interland_training.jpg home15.png Home_interland_ellenhoog.jpg home21.png Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_bal.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_corner.jpg
Junioren
Senioren
Lustrum cricket

Cricket clinic/wedstrijd op 18 juni

Tijden van weleer herleven, oftewel proeven van de sfeer van voor 1976 op Breda: Op deze dag zal er een cricket clinic georganiseerd worden, waarna het geleerde in praktijk gebracht zal worden!

Op de achterste grasvelden op Breda is er vanaf 13.30 een cricket clinic, waarna het geleerde in praktijk gebracht kan worden tijdens cricket wedstrijdjes. Aan het eind van de middag zullen er ook prijzen uitgedeeld worden, dus kom zo goed mogelijk in stijl verkleed!

Voor 20 Euro kan je aan deze gezellige middag meedoen. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om eindelijk eens tijdens het sporten te kunnen drinken ;-)

Tip: Zorg dat je genoeg cash bij je hebt!

Voor inschrijven, klik op de volgende link: