Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg
Junioren
Senioren
Lustrum cricket

Cricket clinic/wedstrijd op 18 juni

Tijden van weleer herleven, oftewel proeven van de sfeer van voor 1976 op Breda: Op deze dag zal er een cricket clinic georganiseerd worden, waarna het geleerde in praktijk gebracht zal worden!

Op de achterste grasvelden op Breda is er vanaf 13.30 een cricket clinic, waarna het geleerde in praktijk gebracht kan worden tijdens cricket wedstrijdjes. Aan het eind van de middag zullen er ook prijzen uitgedeeld worden, dus kom zo goed mogelijk in stijl verkleed!

Voor 20 Euro kan je aan deze gezellige middag meedoen. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om eindelijk eens tijdens het sporten te kunnen drinken ;-)

Tip: Zorg dat je genoeg cash bij je hebt!

Voor inschrijven, klik op de volgende link: