Sfeerproeven

Twijfel je nog of je lid wilt worden van de gezelligste hockeyclub van Breda? Dat kan. Kom dan gauw onze sfeer proeven zowel binnen als buiten het veld.

Wij bieden iedereen die dat graag wil drie gratis proeftrainingen aan. Waarna je besluit of je definitief lid wilt worden. Op het inschrijfformulier geef je aan dat je gebruik wilt maken van de proeftrainingen. Weet je ook al bij welk team? Dan horen we dat ook graag en gaan we ons best voor je doen.

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen nemen we contact op om jouw proeftrainingen in te plannen. Is hockey helemaal nieuw voor je en heb je nog geen stick? Wij hebben er genoeg te leen. Zorg er altijd zelf voor dat je goed beschermt het veld op gaat en in ieder geval een bitje hebt. Bitjes zijn ook te koop in het clubhuis.

Je inschrijving is pas definitief als we na afloop van de proeftrainingen van jou of van de coördinator horen dat je lid wilt worden. Wij zullen je indelen in een (wedstrijd)team en zijn hartstikke verheugd dat je voor onze club hebt gekozen!