Breda dames 1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda heren 1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Lidmaatschap opzeggen

Een lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 juni van het lopende seizoen plaats te vinden.

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk, ook niet in geval van verhuizing, werken in het buitenland, ziekte, blessures of overstappen naar een andere club of sport. In geval van zwangerschap en voor studenten die stage lopen in het buitenland wordt een uitzondering gemaakt en kan het lidmaatschap worden omgezet naar "niet spelend lid". Je dient in dat geval contact op te nemen met de ledenadministratie.

Opzeggen kan per e-mail gericht aan de Ledenadministratie ([email protected]). Een aangetekende brief sturen kan ook, stuur die dan naar BH&BC Breda, Postbus 4898, 4803 EW Breda.

Je krijgt per e-mail een bevestiging van de opzegging. Tevens wordt het verantwoordelijke lid van de Technische Commissie op de hoogte gesteld. Het informeren van je team, aanvoerder en/of teammanager dien je zelf te doen.

Het is dus niet mogelijk je op een andere manier af te melden dan hierboven beschreven staat.