Breda_Home_oudheren1.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_sportkamp.jpg home06.png Home20_v2.png home22.png Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Home_interland_training.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_corner.jpg Home_interland_lineup.jpg home15.png Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_actie.jpg home21.png Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Breda_Home_bal.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Home_interland_publiek2.jpg Home_interland_paraschut.jpg
Junioren
Senioren
Lidmaatschap opzeggen

Een lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 juni van het lopende seizoen plaats te vinden.

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk, ook niet in geval van verhuizing, werken in het buitenland, ziekte, blessures of overstappen naar een andere club of sport. In geval van zwangerschap en voor studenten die stage lopen in het buitenland wordt een uitzondering gemaakt en kan het lidmaatschap worden omgezet naar "niet spelend lid". Je dient in dat geval contact op te nemen met de ledenadministratie.

Opzeggen kan per e-mail gericht aan de Ledenadministratie ([email protected]). Een aangetekende brief sturen kan ook, stuur die dan naar BH&BC Breda, Postbus 4898, 4803 EW Breda.

Je krijgt per e-mail een bevestiging van de opzegging. Tevens wordt het verantwoordelijke lid van de Technische Commissie op de hoogte gesteld. Het informeren van je team, aanvoerder en/of teammanager dien je zelf te doen.

Het is dus niet mogelijk je op een andere manier af te melden dan hierboven beschreven staat.