Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Home_interland_lineup.jpg Home_interland_paraschut.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Breda_Home_lol.jpg home15.png Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg home06.png Breda_Home_actie.jpg home22.png Home_interland_training.jpg Home_interland_publiek2.jpg home21.png Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_bal.jpg Home20_v2.png Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_corner.jpg
Junioren
Senioren
Zaalhockey

Wanneer de winterstop begint, kunnen hockeyspelers vanaf de 6-tallen verder hockeyen in de zaal. Zaalhockey wordt gespeeld in de maanden december, januari en februari en is een andere tak van sport dan veldhockey. Zo wordt er met een speciale zaalhockeystick gespeeld en wordt het speelveld afgebakend met zaalhockey-balken. De belangrijkste verschillen tussen veld- en zaalhockey zijn hier te vinden.

Bij BH&BC Breda is er zaalhockey mogelijk voor de top- en breedtelijn. Vanaf de 6-tallen (E-jeugd) kan voor het eerst kennis gemaakt worden met zaalhockey.

In verband met de zeer beperkte beschikbaarheid van zaalruimte in Breda is het ieder jaar weer een grote puzzel om zaalhockeytrainingen en wedstrijden in te plannen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte schrijft Breda een aantal teams in voor de KNHB zaalcompetitie. Over het algemeen zijn dit de topteams van de jeugd en Dames 1 en Heren 1. Daarnaast wordt er sinds enkele jaren een regionale breedtecompetitie georganiseerd voor de breedteteams van de jeugd en 8-tallen die niet kunnen deelnemen aan de zaalcompetitie maar wel graag willen zaalhockeyen. De 6-tallen spelen geen officiële wedstrijden in de zaal maar kunnen zich inschrijven voor een aantal zaaltrainingen.