Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg
Junioren
Senioren
Studenten


Studentenvereniging Phileas Fogg is een gemengde, traditionele Nederlandse studentenvereniging in Breda en is opgericht op 26 september 1966 en daarmee ook de oudste studentenvereniging van Breda. Onze vereniging staat open voor heel studerend Breda en is dus niet direct verbonden aan een studierichting of Hogeschool. De verenigingsnaam is afgeleid van de hoofdpersoon uit het boek "De reis om de wereld in tachtig dagen” van de Franse schrijver Jules Verne.


Studentenvereniging Phileas Fogg is een ondernemende en actieve vereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert waaronder een introductieweekend, een kerstgala, de greppel tocht, de ‘Phileas Cup’, een almanak en natuurlijk de vele borrels en feesten. De vereniging wordt draaiende gehouden door het bestuur en de verschillende commissies. In die commissies kan je veel leren en zelfs studiepunten halen voor je studie.  


De leden van de vereniging zijn verenigd in disputen en jaarclubs. Phileas Fogg kent tien disputen, vier damesdisputen en zes herendisputen. Ieder dispuut organiseert jaarlijks activiteiten, borrels en feesten. Hierdoor is er elke week wel iets te beleven.


Sinds 2011 is Sv. Phileas Fogg een samenwerking aangegaan met BH&BC Breda met als doel om meer studenten te laten hockeyen. Voor de komende jaren wil Phileas Fogg de huidige teams versterken en waar mogelijk nieuwe teams oprichten.


Geïnteresseerd in Phileas Fogg  en studenten hockey of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar onze ledenadministratie.