Breda_Home_kids.jpg Home_interland_paraschut.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_corner.jpg home22.png Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_bal.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg home15.png Home_interland_lineup.jpg Home20_v2.png Breda_Home_oudheren1.jpg Home_interland_training.jpg Breda_Home_actie.jpg Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Home_interland_publiek2.jpg home21.png home06.png
Junioren
Senioren
Kabouterhockey/Funkey

In juni 2014 zijn we begonnen met Kabouterhockey/Funkey trainingen op BH&BC Breda, voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De trainingen worden verzorgd door HockeyWerkt.nl en vinden plaats op de woensdag middag. Het doel is om de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de hockeysport. Tevens is dit een mooie manier voor jonge kinderen om in teamverband te leren sporten en samen een hoop plezier te beleven!! De trainingen Kabouterhockey/Funkey zijn voor alle kinderen, je hoeft dus geen lid te zijn van BH&BC Breda.

Funkey is ontwikkeld door de KNHB in het kader van de doelstelling bijdragen aan een brede motorische ontwikkeling van jonge kinderen door veelzijdig bewegen. Funkey omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Met als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen, waarbij verschillende vormen van hockey gebruikt worden.

Voor meer informatie en inschrijven: www.hockeywerkt.nl