Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda dames 1_17-18.jpg Breda heren 1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Hockeyschool

Als je 6 jaar bent en/of in groep 3 van de basisschool zit, kun je bij BH&BC Breda beginnen met hockey op de hockeyschool. De hockeyschooltrainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. Deze trainingen worden begeleid door ouders en de nadruk ligt op het plezier in het hockeyen en het spelenderwijs aanleren van de juiste techniek.

In je eerste jaar op de hockeyschool speel je nog geen competitiewedstrijden. Voor de hockeyschool hoeft daarom nog geen Breda-tenue aangeschaft te worden. Je hebt wel hockeyschoenen, een eigen hockeystick, scheenbeschermers en een gebitsbeschermer nodig. We hockeyen in sportkleding, bij aanvang van de training worden gekleurde hesjes uitgedeeld die aangeven in welke groep je die week bent ingedeeld.

Voor meer informatie over de hockeyschool kun je een mailtje sturen naar [email protected]