Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Breda_Home_corner.jpg Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_portret.jpg home15.png Home_interland_publiek2.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Home_interland_lineup.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Home_interland_paraschut.jpg home21.png Home_interland_training.jpg Breda_Home_bal.jpg home22.png Breda_Home_bierfest.jpg Home20_v2.png Breda_Home_sportkamp.jpg home06.png Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_actie.jpg
Junioren
Senioren
Hockeyschool

Als je 6 jaar bent en/of in groep 3 van de basisschool zit, kun je bij BH&BC Breda beginnen met hockey op de hockeyschool. De hockeyschooltrainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. Deze trainingen worden begeleid door ouders en de nadruk ligt op het plezier in het hockeyen en het spelenderwijs aanleren van de juiste techniek.

In je eerste jaar op de hockeyschool speel je nog geen competitiewedstrijden. Voor de hockeyschool hoeft daarom nog geen Breda-tenue aangeschaft te worden. Je hebt wel hockeyschoenen, een eigen hockeystick, scheenbeschermers en een gebitsbeschermer nodig. We hockeyen in sportkleding, bij aanvang van de training worden gekleurde hesjes uitgedeeld die aangeven in welke groep je die week bent ingedeeld.

Voor meer informatie over de hockeyschool kun je een mailtje sturen naar [email protected]