Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_actie.jpg home22.png Breda_Home_bal.jpg Home_interland_publiek2.jpg Breda_Home_corner.jpg home21.png Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Home_interland_training.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg home06.png Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_lol.jpg home15.png Home_interland_paraschut.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Home20_v2.png Breda_Home_portret.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Home_interland_lineup.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg
Junioren
Senioren
Coachpagina
Beste coaches van BH&BC Breda,

Om een aantal handvatten aan te reiken voor het coachen, zullen we op deze pagina regelmatig artikelen en/of filmpjes plaatsen die ondersteunend kunnen zijn.

Wij roepen alle coaches ook op om als je dergelijke nuttige informatie tegenkomt, de link even naar ons te mailen ([email protected]), zodat we het beschikbaar kunnen stellen aan al jullie collega-coaches. Ook zelf geschreven stukjes over coach-onderwerpen waarvan jullie denken dat ze nuttig zijn voor anderen, zijn van harte welkom!


Competitiedata 2016-2017

Voor het overzicht van de speeldagen verwijzen wij naar de KNHB pagina.


Coachmap Jongste JeugdCoachmap Jeugd

In voorbereiding


Spelregels

Let op: De spelregels voor het seizoen 2016-2017 zijn ongewijzigd ten opzichte van het vorig seizoen. Onderstaande spelregels zijn dus ook dit seizoen van toepassing


Zaalhockeyregels Jongste Jeugd
Spelreglement zaalhockey
(De laatste versie van de zaalhockeyregels zal tegen het begin van het zaalhockeyseizoen weer op de site geplaatst worden)

Voor meer informatie over de spelregels kun je ook kijken op de website van de KNHB.


Handleidingen Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)Aandachtspunten voor spel- en teambegeleiders (Jongste Jeugd)

 

Hulpmiddelen bij het coachen
 
(Let op!! De coach bijdehandjes zijn verouderd als het gaat om de spelregels!! Ze bevatten echter nog wel een heleboel andere zinvolle informatie)
 


Aanvullend materiaal

Inzichten voor trainen en begeleiden van de jongste jeugd

http://www.hockeybank.nl/2016/09/26/4-inzichten-jongste-jeugd/

Uitleg 3-tal hockeyUitleg 6-tal hockeyUitleg 8-tal hockey