Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Coachpagina

Om een aantal handvatten aan te reiken voor het coachen, zullen we op deze pagina regelmatig artikelen en/of filmpjes plaatsen die ondersteunend kunnen zijn.

Wij roepen alle coaches ook op om als je dergelijke nuttige informatie tegenkomt, de link even naar ons te mailen ([email protected]), zodat we het beschikbaar kunnen stellen aan al jullie collega-coaches. Ook zelf geschreven stukjes over coach-onderwerpen waarvan jullie denken dat ze nuttig zijn voor anderen, zijn van harte welkom!


Handboek voor coaches en managers seizoen 2017-2018

Het handboek voor coaches en managers is te downloaden via deze link. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt als coach of manager van een (jongste) jeugd- of seniorenteam van BH&BC Breda.


Competitiedata 2017-2018

De speeldagenkalender voor zowel de landelijke als districtscompetities van senioren, jeugd en jongste jeugd is te vinden op de website van de KNHB.Spelregels

De spelregels voor de veldcompetitie en de zaalcompetitie, voor zowel elftallen als jongste jeugd, zijn eveneens te raadplegen op en te downloaden van de website van de KNHB.
 

Op deze pagina vind je ook een overzicht van de verschillende signalen die gebruikt worden door scheidsrechters en handige filmpjes van verschillende spelsituaties.

Wil je de spelregels op je telefoon raadplegen? Gebruik dan de app van hockey.nl. In die app vind je onder de knop "Meer" ook de spelreglementen.Handleidingen Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)Aandachtspunten voor spel- en teambegeleiders (Jongste Jeugd)

 

Hulpmiddelen bij het coachen
 
(Let op!! De coach bijdehandjes zijn verouderd als het gaat om de spelregels!! Ze bevatten echter nog wel een heleboel andere zinvolle informatie)
 


Aanvullend materiaal

Inzichten voor trainen en begeleiden van de jongste jeugd:
Uitleg 3-tal hockeyUitleg 6-tal hockeyUitleg 8-tal hockey