Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbrief

De oudere lezers onder ons zullen het zich misschien nog wel herinneren... Vroeger hadden we een clubblad met de titel "Ouwe Bredasche". In het tijdperk zonder website, e-mail, Facebook, Instagram en mobiele apps was dit het communicatiemiddel van onze club. Gevuld met natuurlijk de wedstrijd- en fluitschema's, maar ook met nieuws. wedstrijdverslagen en wist-u-datjes.

We gaan niet helemaal terug in de tijd, maar hebben gemerkt dat er bij veel van onze leden (zowel spelend als niet-spelend) vraag is naar het in ere herstellen van een nieuwsbrief, die u in één oogopslag informeert over de belangrijkste wetenswaardigheden.

In november 2015 zijn we daarom weer begonnen met het versturen van een nieuwsbrief naar alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers van onze club. Op deze pagina kunt u de voorgaande edities raadplegen.

Mocht u goede idee├źn en/of aanvullingen hebben voor de nieuwsbrief dan horen wij graag van u!