Breda_Home_actie.jpg home22.png Breda_Home_bierfest.jpg Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_sportkamp.jpg Home_interland_lineup.jpg home21.png home06.png home15.png Breda_Home_bal.jpg Breda_Home_corner.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Breda_Home_portret.jpg Home_interland_training.jpg Home_interland_publiek2.jpg Home20_v2.png Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Home_interland_paraschut.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbrief

De oudere lezers onder ons zullen het zich misschien nog wel herinneren... Vroeger hadden we een clubblad met de titel "Ouwe Bredasche". In het tijdperk zonder website, e-mail, facebook, instagram en mobiele app was dit hèt communicatiemiddel van onze club. Gevuld met natuurlijk de wedstrijd- en fluitschema's, maar ook met nieuws. wedstrijdverslagen en wist-u-datjes.

We gaan niet helemaal terug in de tijd, maar hebben gemerkt dat er bij veel van onze leden (zowel spelend als niet-spelend) vraag is naar het in ere herstellen van een nieuwsbrief, die u in één oogopslag informeert over de belangrijkste wetenswaardigheden.

In november 2015 zijn we daarom weer begonnen met het versturen van een nieuwsbrief naar alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers van onze club. Op deze pagina kunt u de voorgaande edities raadplegen.

Mocht u goede ideeën en/of aanvullingen hebben voor de nieuwsbrief dan horen wij graag van u!