Breda_Home_clinic_dames1.jpg Home_interland_training.jpg Breda_Home_corner.jpg Breda_Home_Van Dijck.jpg Home_interland_paraschut.jpg Breda_Home_portret.jpg Home20_v2.png Breda_Home_kids.jpg Breda_Home_actie.jpg Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg home15.png Home_interland_ellenhoog.jpg home22.png Breda_Home_oudheren1.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Breda_Home_bal.jpg home06.png Home_interland_publiek2.jpg Home_interland_lineup.jpg home21.png
Junioren
Senioren
Over BH&BC Breda

De Bredase Hockey en Bandy Club (BH&BC) Breda telt op dit moment meer dan 1500 leden. De vereniging is opgericht in 1906 en is altijd een echte familieclub geweest. Diverse generaties zijn opgegroeid in het Bredase korenblauw en keerden na hun studententijd weer terug om nu samen met hun kinderen op Breda te gaan hockeyen. Breda verenigt tophockey, breedtehockey, studentenhockey en hockey voor de allerkleinsten in een gezellige ambiance.

Het mooi gelegen complex van BH&BC Breda, aan de rand van het Mastbos, telt 4 kunstgrasvelden waarvan 2 watervelden, 1 semi-waterveld en 1 zandveld, plus nog een mini-veld. Daarnaast is Breda de eerste en vooralsnog enige club in de omgeving met een interactief Mark Lammers hockeyveldje (Rabo Plaza). Het gezellige clubhuis is het middelpunt van het terrein.

Breda speelt in een korenblauw shirt met clublogo, donkerblauwe broek/rok en korenblauwe kousen. Het officiële Breda-tenue is verkrijgbaar bij Hockey Republic Breda (Raadhuisstraat 10).

In het jaar 2016 vierde de club haar 110-jarig bestaan. Onder het motto "Onze Stad, Onze Club" werden gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd voor leden en oud-leden. Ter ere van dit lustrum is ook een clubfilmpje gemaakt, een mooie illustratie van het "Breda-gevoel". U kunt het filmpje hieronder bekijken.

Op deze website proberen wij leden, vrijwilligers en bezoekers zo volledig mogelijk te informeren over het wel en wee van onze club. Mocht u nog informatie missen, stuur dan een mailtje naar [email protected]