Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Over BH&BC Breda

De Bredase Hockey en Bandy Club (BH&BC) Breda telt op dit moment meer dan 1500 leden. De vereniging is opgericht in 1906 en is altijd een echte familieclub geweest. Diverse generaties zijn opgegroeid in het Bredase korenblauw en keerden na hun studententijd weer terug om nu samen met hun kinderen op Breda te gaan hockeyen. Breda verenigt tophockey, breedtehockey, studentenhockey en hockey voor de allerkleinsten in een gezellige ambiance.

Het mooi gelegen complex van BH&BC Breda, aan de rand van het Mastbos, telt 4 kunstgrasvelden waarvan 2 watervelden, 1 semi-waterveld en 1 zandveld, plus nog een mini-veld. Daarnaast is Breda de eerste en vooralsnog enige club in de omgeving met een interactief Mark Lammers hockeyveldje (Rabo Plaza). Het gezellige clubhuis is het middelpunt van het terrein.

Breda speelt in een korenblauw shirt met clublogo, donkerblauwe broek/rok en korenblauwe kousen. Het officiële Breda-tenue is verkrijgbaar bij Hockey Republic Breda (Raadhuisstraat 10).

In het jaar 2016 vierde de club haar 110-jarig bestaan. Onder het motto "Onze Stad, Onze Club" werden gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd voor leden en oud-leden. Ter ere van dit lustrum is ook een clubfilmpje gemaakt, een mooie illustratie van het "Breda-gevoel". U kunt het filmpje hieronder bekijken.

Op deze website proberen wij leden, vrijwilligers en bezoekers zo volledig mogelijk te informeren over het wel en wee van onze club. Mocht u nog informatie missen, stuur dan een mailtje naar [email protected] 
What do you want to do ?
New mail