Activiteiten


Het hele jaar door worden er op onze club activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals toernooien, feesten, hockeykampen, filmavonden voor de kleintjes, Sinterklaas en nog veel meer.  
Houd hiervoor de agenda altijd goed in de gaten. Hieronder vind je enkele voorbeelden. 

Stick en Stoktoernooi

In 2016 werd een oude traditie nieuw leven ingeblazen en kreeg het vroegere Sinaasappeltoernooi een nieuwe start als het Stick en Stok toernooi. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd tijdens het Paasweekeinde.

Familiehockeytoernooi

Tijdens het jaarlijkse Familiehockeytoernooi kunnen al onze onze leden samen met hockeyende of niet-hockeyende kinderen, buren of collega's deelnemen als gelegenheidsteam. Er kunnen natuurlijk punten verdiend worden met hockeyen, maar ook met andere (niet-hockeygerelateerde) activiteiten of de origineelste outfit. In de loop der jaren hebben we al heel veel bijzondere thema's voorbij zien komen, ge├»nspireerd door de Olympische Spelen, het Eurovisie Songfestival of fijne vakantielanden. De organisatie van het Familiehockeytoernooi is traditiegetrouw de taak van de winnaars van de voorgaande editie. Het Familiehockeytoernooi vindt ieder jaar plaats rond de zomervakantie. Of dit voor of na de vakantie is, is afhankelijk van de vakantieperiode voor Zuid-Nederland en de start van de competitie. 


Hockeykampen

Op onze club worden in bijna alle schoolvakanties hockeykampen georganiseerd van Bovelander Hockeykampen en/of Nationale Sportkampen. Dit zijn altijd zogenaamde "dagkampen", waarbij de kinderen thuis slapen. Het aanbod is heel gevarieerd, van tophockey-kampen tot sport-en-spelkampen voor de jongste kinderen. Zowel Bovelander als Nationale Sportkampen hebben daarnaast nog een groot aanbod van andere kampen, in binnen- en buitenland, van speciale keeperskampen tot strand&hockeykampen. Dus wil jij tijdens je vakantie op een leuke manier ook (nog) beter leren hockeyen, kijk dan eens op de websites van Bovelander Hockeykampen en Nationale Sportkampen.