Breda_plezier_familie.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda heren 1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Familietoernooi_17.jpg Breda_keeper.jpg Breda dames 1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Scheidsrechterspagina
Beste scheidsrechters van BH&BC Breda,

Om een aantal handvatten aan te reiken voor het fluiten, zullen we op deze pagina regelmatig artikelen en/of filmpjes plaatsen die ondersteunend kunnen zijn.

Wij roepen alle scheidsrechters ook op om als je dergelijke nuttige informatie tegenkomt, de link even naar ons te mailen ([email protected]), zodat we het beschikbaar kunnen stellen aan al jullie collega-arbiters. Ook zelf geschreven stukjes over arbitrage-onderwerpen waarvan jullie denken dat ze nuttig zijn voor anderen, zijn van harte welkom!


Spelregels
Hockey spelregels in een notendop (tijdelijk niet beschikbaar)Voor meer informatie over de spelregels kun je ook kijken op de website van de KNHB.


Handleidingen Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) voor scheidsrechtersAandachtspunten voor spel- en teambegeleiders (Jongste Jeugd)Tips voor clubscheidsrechtersBeeldmateriaal

Op de website van de KNHB zijn ook een aantal video's te vinden die scheidsrechters kunnen helpen bij het beter beoordelen van lastige spelsituaties. Een paar filmpjes vind je hieronder, de overige filmpjes kun je vinden op de website van de KNHB.

StickgebruikHoge bal