Breda_Home_portret.jpg Home20_v2.png home21.png Breda_Home_Van Dijck.jpg Breda_Home_lol.jpg Breda_Home_actie.jpg Breda_Home_bierfest.jpg Breda_Home_oudheren1.jpg Home_interland_publiek2.jpg home15.png Home_interland_training.jpg Breda_Home_kids.jpg Home_interland_ellenhoog.jpg Home_interland_paraschut.jpg Breda_Home_clinic_dames1.jpg Breda_Home_bandywedstrijd_v2.jpg home22.png Breda_Home_sportkamp.jpg Breda_Home_corner.jpg home06.png Breda_Home_bal.jpg Home_interland_lineup.jpg
Junioren
Senioren
Scheidsrechterspagina
Beste scheidsrechters van BH&BC Breda,

Om een aantal handvatten aan te reiken voor het fluiten, zullen we op deze pagina regelmatig artikelen en/of filmpjes plaatsen die ondersteunend kunnen zijn.

Wij roepen alle scheidsrechters ook op om als je dergelijke nuttige informatie tegenkomt, de link even naar ons te mailen ([email protected]), zodat we het beschikbaar kunnen stellen aan al jullie collega-arbiters. Ook zelf geschreven stukjes over arbitrage-onderwerpen waarvan jullie denken dat ze nuttig zijn voor anderen, zijn van harte welkom!


Spelregels
Hockey spelregels in een notendop (tijdelijk niet beschikbaar)Voor meer informatie over de spelregels kun je ook kijken op de website van de KNHB.


Handleidingen Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) voor scheidsrechtersAandachtspunten voor spel- en teambegeleiders (Jongste Jeugd)Tips voor clubscheidsrechtersBeeldmateriaal

Op de website van de KNHB zijn ook een aantal video's te vinden die scheidsrechters kunnen helpen bij het beter beoordelen van lastige spelsituaties. Een paar filmpjes vind je hieronder, de overige filmpjes kun je vinden op de website van de KNHB.

StickgebruikHoge bal