Reünie BH&BC Breda 13 mei 2017

19-3 Nieuws
BH&BC Breda vierde in 2016 haar 110-jarig bestaan en wil dit in mei graag nog een keertje vieren met zoveel mogelijk oud-leden, leden en iedereen die Onze Club een warm hart toedraagt. 

Op zaterdag 13 mei wordt er een reünistendag georganiseerd met op het programma onder andere wedstrijden van Oud-Heren en Oud-Dames 1. Na deze ongetwijfeld fantastische wedstrijden kunt u herinneringen ophalen over de tijden van weleer tijdens een gezellige Thé Dansant. Muziek, dans, borrel, happen, eten; aan alles is gedacht. 

Zet deze datum dus alvast in je agenda als jij vroeger ook bij Breda hebt gehockeyd of nog hockeyt.

Omdat ons oud-leden bestand niet helemaal up-to-date is vragen wij alle oud-leden van BH&BC Breda om bijgaand formulier onder de knop aanmelding zo compleet mogelijk in te vullen. Vul a.u.b ook in, of indicatie, van wanneer tot wanneer je bij onze club hebt gespeeld en in welk team. Als je nog gegevens hebt van andere oud teamleden dan ontvangen wij die ook heel graag. 

Wij hopen op veel reacties en natuurlijk een gezellig drukke reünistendag. Reserveer 13 mei in uw agenda!!!!!!! 

Lustrumcommissie BH&BC Breda


Als je niet op de reünistendag kunt komen maar wel graag je gegevens wilt doorgeven aan ons kun je ook mailen naar [email protected]. 
19-3-2021 Lustrum

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?