SPECIALTY TRAININGEN 20 & 23 NOVEMBER

11-11 Nieuws

Eind vorig seizoen en begin dit seizoen hebben we de eerste specialty training op Breda georganiseerd. Dit was een sleeptraining met Boris Burkhardt, speler van Amsterdam H1 en het Nederlands elftal. Dit was erg succesvol, daarom gaan we dit seizoen meer specialty trainingen organiseren. 

Het doel van deze trainingen is spelers die die dit willen de kans geven zich te verbeteren/specialiseren op een bepaald onderdeel. 

Voor wie? 

Jeugdleden (O18, O16, O14 & O12) van alle niveaus (maximaal 3 per team op te geven)

Wanneer? 

- Hoge bal 20 november 16.00-21.00 

- Verdedigen 23 november 16.00-21.00 

Voorwaarden? 

Motivatie en inzet om te willen leren en verbeteren.

Hoe? 

Spelers worden (eventueel in overleg met de technische staf van Breda) voorgedragen door trainers/coaches op basis van leerbereidheid en positie

De specialty trainingen 

Dit hockeyseizoen zal ONZE club een aantal specialty trainingen gaan organiseren. Iedere specialty wordt 2x per jaar gegeven. Tijdens een uur durende training op het veld zal een hoofdklassespeler ondersteund door spelers van ONZE heren en dames 1 training geven gericht op een specifieke hockeytechniek. De groepen worden op niveau ingedeeld. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Als club verwachten we inzet, leerbereidheid en commitment. In de periode tussen de twee trainingen zal de speler zelfstandig oefenen met de geleerde technieken om beter te worden. 

Deelnemers aan specialty trainingen

Namens alle jeugdteams (O18 t/m O12) van Breda mogen spelers voorgedragen worden. Trainers/coaches kunnen spelers afvaardigen namens een team op basis van de rol in het team én de motivatie van de betreffende speler om zich te verbeteren. Hun deelname aan de specialty training moet een positieve impact kunnen hebben op het team. Per team kunnen maximaal 3 namen opgeven worden per specialty op volgorde van voorkeur. Afhankelijk van de belangstelling kunnen per specialty 1, 2 of 3 spelers van een team meedoen. 

Jeugdtrainers voorrang bij groot aantal aanmeldingen

Op ONZE club hebben we diverse jeugdleden die training geven aan andere jeugdleden. Wanneer er meer deelnemers dan plekken zijn voor de specialty training zal voor het invullen van de plekken 2 en 3 per team voorrang gegeven worden aan spelers die ook training geven omdat zij de kennis zelf weer kunnen doorgeven tijdens trainingen die zij geven. 

De voorwaarden

Van de deelnemers verwachten we inzet, motivatie en commitment. De speler die namens een team wordt afgevaardigd zal beide keren bij de specialty training aanwezig zijn. ONZE club investeert met deze specialty trainingen extra in jeugdspelers. Voor deelnemers zijn deze specialty trainingen gratis. 

Wat verwachten we van deelnemers?

- Je komt op tijd 

- Je zet je in tijdens de training en je doet actief mee

- Je gaat respectvol om met de andere deelnemers en trainers

- In de periode tussen de twee trainingen in ga je zelf oefenen

Bij niet komen of laat afmelden (op de dag zelf) mag de betreffende speler dit seizoen niet meer meedoen aan de specialty training. Spelers die niet actief meedoen of de training verstoren zal vriendelijk worden verzocht het veld te verlaten. 

Wij kijken ernaar uit!


 
11-11-2024 Jeugd