KWALITEITSIMPULS BH & BC BREDA

19-4 Nieuws
Wij zijn trots te kunnen melden dat we in seizoen 23/24 de samenwerking met de huidige hoofdcoaches van D1 en H1 continueren en Bert Wentink bereid hebben gevonden zich aan ONZE club te verbinden. 

Ook in het komende hockeyseizoen 2023-2024 is Karel Alferink de coach van Breda D1. Alferink gaat het door de club ingezette traject met D1, waar hij ook de jeugd van Breda succesvol in meeneemt, voortzetten. Bij H1 blijft Sven Coenen aan het roer staan. Op dit moment staat H1 op een veilige plek in de overgangsklasse; er kan vooruit gekeken worden naar het volgende seizoen waarin Coenen verder kan bouwen aan een solide team.  

Het bestuur van Breda heeft het volste vertrouwen in Karel en Sven en hun teams voor de nabije toekomst en in het waarmaken van de ambities voor het nieuwe seizoen.  

Ander belangrijk nieuws is dat we Bert Wentink bereid hebben gevonden zich aan onze club te verbinden. 

Bert Wentink heeft een imposante carrière in het professionele hockey achter de rug, met als grootste succes de ontwikkeling van het Belgische hockey tot Olympisch- en Wereldkampioen. Vanaf 1 juni gaat Bert aan de slag om de ambities van HC Breda verder vorm te geven en te vertalen naar alle speerpunten van ons verenigingsbeleid. 

Hij zal dit doen in de rol van Technisch Manager, waarbij hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en implementeren van ons hockeytechnisch beleid, evenals voor de uitvoering hiervan. Bert ondersteunt het bestuur met de beleidsontwikkeling. Samen met de huidige vrijwilligers en professionals gaat hij Breda ook op andere terreinen een kwaliteitsimpuls geven. 

Het bestuur kijkt uit naar deze mooie samenwerking en heet hem van harte welkom op BH & BC Breda.

Bestuur BH & BC Breda

 
19-4-2024 Algemeen