RENE VAN LOON 'IN HET ZONNETJE'

17-4 Nieuws

Rene van Loon vóór de camera. Dat is bijzonder, want meestal is hij degene die de plaatjes schiet. Rene is een drijvende kracht achter ONZE club. Om te beginnen is hij gediplomeerd (HT2) trainer/coach van de JO12-1. Daarnaast doet hij sinds 2022-2023 de planning voor de zaalhockeycommissie. Verder beheert hij het videosysteem voor wedstrijdanalyse. En dan is hij in de weekenden vaak nog langs de lijn te vinden met zijn camera waar hij (hobbymatig, maar zeer professioneel) spectaculaire actiefoto’s maakt van jeugd en senioren.

 

Bij Rene ontstond de liefde voor hockey als hockeyvader. Hij groeide met zijn zoon(s) mee; van de 6-tallen via de 8-tallen naar de JO12-1 en transformeerde van toeschouwer in (gediplomeerd) scheidsrechter en trainer/coach. 

Om al het geleerde in de praktijk te brengen komt hij zelf inmiddels uit in de Sevens competitie voor Heren 1. Als dat geen ware hockeyliefde is…

 

Kortom, Rene is een dijk van een vrijwilliger. We zijn hem dan ook ontzettend dankbaar voor de vele uren die hij, naast zijn baan als fiscalist, in ONZE club steekt en vinden dat hij een bloemetje, aangeboden namens het bestuur, dubbel en dwars verdient.

 

Hartelijk dank Rene, voor jouw inzet voor ONZE club! 
17-4-2024 Vrijwilligers