Week van de scheidsrechter; zet ONZE scheids in het zonnetje dit weekend!

7-10 Nieuws
Het is de week van de scheidsrechter!
Hét jaarlijkse moment waarop we onze scheidsrechters massaal bedanken voor hun inzet. Scheidsrechters hebben een enorm belangrijke rol in het spel; geen wedstrijd zonder scheids! Als club zetten wij ONZE scheids dit weekend in het zonnetje met een gratis drankje en broodje kroket/tosti. Aan alle teams de oproep om je eigen scheids dit weekend ook extra te bedanken.

Wil jij ook je scheidsrechterskaart halen? 
Wil jij als ouder ook best wedstrijden van je kinderen fluiten, maar ben je niet bekend genoeg met de spelregels? Wij helpen je graag om clubscheidsrechter te worden. Het is helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien zou denken en een beter begrip van de spelregels vergroot bovendien je kijkplezier bij de wedstrijden van je kinderen.  

De opleiding bestaat uit een e-learning die je in korte tijd thuis kunt doorlopen. Daarin kom je praktijksituaties tegen waarbij de spelregels worden uitgelegd. Ook oefen je met vragen, waardoor je de spelregels nog beter leert. De toets maak je online en bestaat uit meerdere multiple choice vragen.

Na het halen van de toets ga je je eerste wedstrijden fluiten. Daarbij word je begeleid door iemand van ONZE club.  

Wil jij een steentje bijdragen aan ONZE club, wil je meer betrokken zijn bij je kind door je scheidsrechterskaart te halen? Meld je dan bij de arbitragecie of bij Koert van Damme van het bestuur via [email protected] of [email protected].

 
7-10-2024 Arbitrage