Heb je klachten of blessures? Bezoek de gratis spreekuren van Medifit!

21-9 Nieuws

New seasonstay fit! 

 

De zomerstop zit erop.. vakanties, ontspannen, lekker eten en misschien wel een (paar) drankje(s) maken plaats voor hard trainen en natuurlijk het winnen van zo veel mogelijk wedstrijden. Iedereen is opgeladen en staat weer te popelen voor een nieuw seizoen vol nieuwe uitdagingen. 


Om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan en te overwinnen is het belangrijk dat iedereen fit en gezond blijft. De basis voor een fit en gezond seizoen is hopelijk door vele gelegd middels het Medifit Fysiotherapie Zomerfit programma wat alle teams hebben ontvangen. 


Ervaar je ondanks een goede basis toch klachten of blessures? Twijfel dan niet en laat het beoordelen op de GRATIS spreekuren, iedere dinsdag en donderdagavond. De spreekuren starten weer vanaf dinsdag 27-09 en vinden plaats van 18:00-19:00 op de club. 


Zorg wel dat je je van tevoren aanmeldt via [email protected]Indien noodzakelijk ben je welkom op een van onze praktijken. We doen ons best om leden van Breda zo snel mogelijk te zien en zorgen voor een terugkoppeling naar de betreffende trainer.

 

Wij van Medifit Fysiotherapie zijn blij dat wij BH&BC Breda ook dit seizoen weer mogen voorzien van alle noodzakelijke medische begeleiding. Laten we er met zijn alle een topseizoen van maken! 

 

Met sportieve groet,

Team Medifit Fysiotherapie


 
21-9-2022 Algemeen