In Memoriam - Edmond van der Sande

27-1 Nieuws

Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat ons oud-lid Edmond van der Sande zondag jl. is overleden op de leeftijd van 56 jaar. 

Edmond, of Ed zoals iedereen hem kende, was een vertrouwd gezicht op onze club. Als keeper bij HVE, maar ook als supporter langs de lijn bij zijn vrouw Marjolein die in DVA speelt en bij zijn kinderen Toots (MB1), Tibbe (JC1) en Jeppe (JC2).

Ed werd in 2011 lid van Breda en van het team HVE. Hij was een enthousiaste en fanatieke keeper die vanuit zijn doel zijn teamgenoten luidkeels aanspoorde tot hockeyen i.p.v. praten. Zijn bijdrage aan de derde helft werd altijd gekenmerkt door humor en oprechte interesse in zijn team en de leden van onze club. Nadat hij zich vanwege gezondheidsredenen moest terugtrekken als speler van HVE, bleef hij nog jaren betrokken bij zijn team als trouwe supporter en vooral zeer geliefde en gewaardeerde vriend.

De veerkracht van Ed was bewonderenswaardig; ondanks zijn onzekere gezondheid haalde hij alles uit het leven, daarbij liefdevol ondersteund door Marjolein, zijn kinderen, familie en vrienden.

In de herfst kregen we het bericht dat de gezondheid van Ed hard achteruitging. Intense maanden volgden, maar afgelopen weekend kwam tot groot verdriet van velen een einde aan zijn dappere strijd.

Wij wensen Marjolein, Toots, Tibbe en Jeppe en alle overige familieleden en vrienden heel veel sterkte toe met dit grote verlies en koesteren onze herinneringen aan Edmond.

Het Bestuur


 
27-1-2023 In memoriam

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?