Inleveren en uitgifte materialen A-D jeugd

12-7 Nieuws

De teamindelingen van de jeugdteams voor seizoen 2021-2022 zijn bekend. De komende week spelen sommige teams nog een oefenwedstrijd en wordt er al getraind in de nieuwe samenstellingen. Verder is het seizoen ten einde. In de loop van augustus beginnen de eerste trainingen alweer. Dat betekent een logistieke operatie voor de materiaalcommissie om alle keepers- en trainingsmaterialen in te nemen, te controleren en klaar te maken voor nieuwe uitgifte.

De planning is als volgt:

Zondag 18 juli

14.00-15.30 uur

Inleveren materialen C-D jeugd

Maandag 19 juli

19.00-20.30 uur

Inleveren materialen A-B jeugd


Trainingsmaterialen
Op de club wordt aangegeven waar de volgende materialen kunnen worden ingeleverd:

De ballentas(sen) gevuld met ballen. 

Een tweede tas met pionnen en gewassen (!!) hesjes, of alles in een tas.


Keepersmaterialen voor A-D teams 

Voor de keepersmaterialen geldt dat deze allemaal moeten worden ingeleverd/gecontroleerd aan het einde van het seizoen. Dit omdat de materialen moeten worden nagelopen en/of aangepast aan de lichaamslengte. Er wordt ook gekeken naar wat moet worden aangevuld. Wanneer een keeper halverwege het seizoen aanklopt voor nieuwe materialen is niet alles op voorraad. 


Rechtstreekse overdracht/behoud materialen
Het kan zijn dat je als team/keeper de huidige materialen volgend seizoen wil blijven gebruiken en dat je dus geen gebruik maakt van de mogelijkheid om ze in te leveren. Geef dit dan wel door bij de commissie via [email protected]. Ook voor andere bijzonderheden.

Als de wens bestaat de keeperstas te gebruiken i.v.m. een hockey- of keeperskamp in de zomermaanden kan dit alleen na schriftelijke toestemming (via de mail) van de materiaalcommissie. 


Uitgifte keeperstassen en materialen alle jeugdteams

Nadere informatie volgt, maar deze data kunnen alvast in de agenda. Voor de A- t/m D-teams kunnen op de volgende data de keepersmaterialen weer worden opgehaald:

Dinsdag 17 augustus tussen 18.00-21.00 uur

Dinsdag 31 augustus tussen 18.00-21.00 uur 


Voor de zes- en achttallen op maandag 6 september tijdens de kick-off. 
12-7-2021 Jeugd

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?