CLUBHUIS NIEUWS

20-3 Nieuws
Clubhuis Nieuws 

Nu de winter definitief over is, mogen we weer de velden op. De wedstrijden zijn weer begonnen en er wordt volop getraind. Tijd voor de clubhuiscommissie om de volgende zaken met jullie delen:

Nieuw op ONZE club
We hebben naar jullie geluisterd, naar de vraag om meer opties vanuit de keuken. Voor de winterstop introduceerde wij natuurlijk al toppers zoals:
  • Broodje Vitello Tonato met overheerlijke kalfsmuis en tonijn mayonaise,
  • Broodje Hummus met groenten en geroosterde pitten en zaden,
  • Broodje gebraden kipfilet met bieslook, roomkaas en boordevol proteïne.
Maar voor de lente hebben we nieuwe aanwinsten zoals:
De echte BH&BC Donut, warme kaas-croissants en saucijzenbroodjes van de bakker.
En als klap op de vuurpijl: een broodje garnalenkroket met Limoenmayonaise, verkrijgbaar vanaf deze week.


TD Blij in de Wei
Aanstaande zondag mogen de 18- plussers weer los, het eerste Thé dansant van 2024 met als thema Blij in de Wei komt er aan. De Wekker is al druk bezig met het vangen van kippen, het bestellen van extra bier en het duimen voor een flinke bak zonnestralen. Vanaf 16h00 barst het feest los en verandert ONZE club in een grote beestenboel. Plan die maandagochtend maar alvast vrij! Etens plannen hoef je niet te maken, want er wordt gezorgd voor heerlijke broodjes hamburger!


Kom werken bij de Barcommissie
Ben jij nog bezig met school, je studie of zit je even in een tussenjaar? Ben jij 17 jaar of ouder? Kom dan werken achter de bar bij BH&BC. Voor de trainingsdagen, drukke weekenden en TD’s zijn wij op zoek naar jongens en meisjes die betaald achter de bar willen staan... Mooie shifts op door de weekse avonden achter de bar waar je voor gezelligheid zorgt en de teams/commissie/bezoeker voorziet van een drankje. Dit alles terwijl je JOUW club helpt. Check voor meer informatie bij iemand achter de bar of stuur een mailtje naar [email protected] en dan nemen wij contact met jou op.


Wisselbeleid 
Bij de aanschaf van een krat pils  (24 flesjes) mogen er consumpties gewisseld worden. Echter is er een bepaald assortiment dat mag worden ingewisseld voor een fles bier. Producten die mogen worden verstrekt bij een wisseling zijn:
  • Jupiler Fles 0.0. 33 cl
  • Chaudfontaine Blauw 50 cl
  • Chaudfontaine Rood 50 cl
  • Coca-Cola Regular 20 cl
  • Coca-Cola Zero 20 cl.
  • Fanta 20 cl.
Alle overige producten (Lipton, O2, Witbier etc.) kunnen niet worden uitgewisseld voor een fles bier uit een krat. 

Clubhuiscommissie

 
20-3-2024 Algemeen