OPEN DAG VOOR KIDS & OUDERS - ZATERDAG 13 APRIL

20-3 Nieuws

Op zaterdag 13 april opent Hockeyclub Breda haar deuren voor gezinnen met kinderen vanaf 3 jaar. Het doel van deze open dag is om jonge kinderen en hun ouders kennis te laten maken met de sport hockey en de prachtige club.

 

Vanaf 14.30 uur zijn gezinnen van harte welkom om deel te nemen aan diverse activiteiten. Naast hockeyclinics onder leiding van ervaren trainers, kunnen kinderen op de foto in de Photobooth, een nep tattoo zetten, naar diverse wedstrijden van oudere jeugd kijken en sfeer proeven. Eten en drinken voor ouders en kinderen wordt verzorgd.

 

Alle kinderen (en ouders) uit Breda en omgeving krijgen zo de kans om te ervaren hoe het is om bij BH&BC Breda te spelen en kennis te maken met de sfeer binnen de club. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en informatie te verkrijgen over de mogelijkheden. 


Wanneer je enthousiast bent, krijg je tijdens de open dag 3 gratis proeflessen aangeboden voor Kabouterhockey (tot groep 3) of de Hockeyschool (vanaf groep 3).

 

Kom op zaterdag 13 april naar de open dag van Hockeyclub Breda en ontdek de sport hockey en de goede sfeer! De inloop is tussen 14.30 en 15.30 uur en het evenement eindigt om 17.00 uur.  


 
20-3-2024 Jeugd