STEPHANIE JANUS 'IN HET ZONNETJE'

30-10 Nieuws

Niets is Stephanie Janus te veel als het om de jeugd gaat. Ze wordt "gewoon blij van die kids”. En wij worden blij van het jeugdig enthousiasme van Stephanie Janus. Of, voor de volledigheid, Stephanie Janus-Johannisse. Want lang voordat zij via echtgenoot Janus (Janus Vaten) nóg verder vervlochten raakt met ONZE club, draagt Stephanie als meisje al het Bredaas blauw. 

 

Haar hele jeugd speelt ze bij Breda: van de 6-tallen tot meisjes A1. En na een onderbreking van een aantal (studie)jaren keert zij terug naar ONZE club, haar oude nest. Nu als hockeymoeder van haar eigen kroost, dat inmiddels uitkomt voor teams O14, O12 en O9.

Maar eigenlijk is ze een beetje de hockeymoeder van álle jongste jeugd op ONZE club. Ze moedigde jonge voetballers aan te komen hockeyen als coördinator van ‘hockey voor voetballers’ (‘19-‘21). Ze hielp de jongste jeugd spelenderwijs op weg in het hockey als coördinator van de hockeyschool (‘21-’22). En sinds ’22-‘23 zorgt ze samen met de coördinatoren voor vrijwel alles wat met jong en jeugd op ONZE club te maken heeft als voorzitter van de Jongste Jeugd Commissie; van Grote Clubactie tot Sinterklaas, van pannenkoekenavond tot bemiddelen bij teamperikelen, van kick-off tot open dag en van trainingen tot ‘Mini van de week’. Hiervoor werkt ze samen met heel veel verschillende mensen en commissies. Daar wordt ze dus ook heel blij van.  

 

Kortom, Stephanie is een dijk van een vrijwilliger. Wij zijn haar dan ook ontzettend dankbaar voor de vele uren die zij in ONZE club steekt en vinden dat zij een bloemetje, aangeboden namens het bestuur, dubbel en dwars verdient.

 

Hartelijk dank Stephanie, voor jouw inzet voor ONZE club! 
30-10-2024 Vrijwilligers