EINDEJAARS DINERS

17-10 Nieuws
Terwijl we afscheid nemen van de zomer en de blaadjes van de bomen dwarrelen kijken we alweer uit naar de wintermaanden.

Een periode van gezelligheid, feestdagen en glazen rood bij een knisperend haardvuur. Het hockeyen stopt maar het borrelen gaat door. Alleen wie is dit jaar de spreekwoordelijke haas, wie gaat er dit jaar lopen schuiven met tafels en stoelen, wie staan er dit jaar de hele dag in de keuken te cheffen en wie mag het allemaal gaan opruimen..?

Om het leven makkelijker te maken en ONZE club een warm hart toe te dragen in de koude maanden presenteren wij de ‘Eindejaar diners’. Volledige verzorgde team diners op de club. 

Het clubhuis zal worden omgebouwd tot pop-up restaurant. Gezellig met jouw team borrelen, lootjes trekken, keuvelen en dineren om daarna met meerdere teams gezellig aan de bar af te sluiten. 

Geen lustrumburger of bruine fruitschaal maar een 4 gangen menu. Bereidt door een hobby koks van eigen bodem. Tom Nuijten (H10), Hubert Bischoff (H3), Ruben van der Burgh (H6) en Koen Zwart (H6) zullen de papillen laten tintelen en jou culinair doen verbazen. De dranken komen op tafel voor schappelijke prijzen, vers getapte biertjes en bijpassende wijnen. 
Deze diners zullen plaats vinden op 8, 9 en 10 december van 18:00 – 22:30 uur. Per avonden zal er plek zijn voor 3 teams (max 18 pax). Er zal een verassingsmenu worden geserveerd (uiteraard met vegetarische of veganistische opties en waarin er rekening gehouden kan worden met allergieën).

De prijs voor een 4 gangen diner zal op € 32,50 per couvert komen te liggen en een fles wijn (wit/rood) wordt op tafel gezet voor € 17,50.

Interesse, vragen of wil jij met jouw team een plek reserveren op een van deze avonden? Stuur dan een mail naar [email protected]
 
Dit exclusieve evenement is alleen voor seniorenteams en voor Leden van BH&BC die ouder zijn dan 18 jaar.
 
17-10-2023 Algemeen