SJAK STUBBÉ 'IN HET ZONNETJE'

22-9 Nieuws

Meer nog dan een bloemetje verdient Sjak Stubbé misschien wel een kroontje; als ‘koningin van de trim’. 12 jaar lang was zij namelijk de drijvende kracht achter de trimhockeytraining op dinsdagavond. En een echte motivational speaker bovendien. Altijd positief, inspirerend en motiverend en in staat om haar speelsters, zelfs als het koud, laat en nat was, te enthousiasmeren het veld op te gaan en een balletje te slaan. 

 

Maar Sjak deed nog zoveel meer. Vanaf het moment zij zich als 21-jarige studente meldde bij de poorten van ONZE club, heeft ze altijd het beste van zichzelf gegeven. En zo komt het dat Sjak de afgelopen jaren ongeveer alle commissies en vrijwilligersfuncties heeft gedaan die er bestaan. En dan letterlijk álle: van clubbladredactie tot manager/coach, van hockeyschool tot wedstrijdsecretariaat, van lustrumcommissie tot kookploeg en van speeltuincommissie tot trimhockeytrainer.  

 

Maar zoveel als Sjak ONZE club heeft gegeven, zoveel heeft zij teruggekregen. Ze ontmoette haar liefde op ONZE club, sloot er innige vriendschappen en verder kent Sjak natuurlijk iedereen en iedereen kent Sjak.

En nu doet ze voor het eerst in al die jaren even niets. Ja, haar kinderen supporten bij H1-2, D3 en H5. Maar Sjak kennende duurt dat vast niet lang… 

 

Kortom, Sjak was een dijk van een vrijwilliger. We zijn ontzettend dankbaar voor de vele uren die zij, naast haar baan als docent, in ONZE club heeft gestoken en vinden dat zij een bloemetje, aangeboden namens het bestuur, dubbel en dwars verdient.

 

Hartelijk dank Sjak, voor jouw inzet voor ONZE club! 
22-9-2024 Vrijwilligers