VINCENT VAN DER LOO 'IN HET ZONNETJE'

4-7 Nieuws

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is Vincent van der Loo, van de clubhuiscommissie. Of beter: club(t)huiscommissie. Want samen met zijn team maakt hij al 6,5 jaar een echt thuis van ons clubhuis.

En hoewel zijn werk zich voornamelijk achter de schermen afspeelt, zorgt Vincent met zijn commissie voor vrijwel alles wat onze club ONZE club maakt: Het pand, het personeel, de bar, de bijeenkomsten, de borrels, de velden en de feesten. 

 

En dat doet hij als geen ander. Vincent heeft dan ook korenblauw bloed. Hij doorliep alle leeftijdscategorieën van de Jongste Jeugd tot de A-Jeugd bij Breda. En na een onderbreking van een aantal (studie)jaren keerde hij terug naar ONZE club, zijn thuis.

Hier speelde hij onder andere bij Heren 10, was hij jarenlang trainer/coach van zijn hockeyende dochters, raakte hij zelf helaas uitgespeeld wegens blessureleed, maar zette zich vervolgens vol in voor de sponsorcommissie (4 jaar) en inmiddels dus alweer 6,5 jaar voor de clubhuiscommissie.

 

Kortom, Vincent is een dijk van een vrijwilliger. We zijn hem dan ook ontzettend dankbaar voor de vele uren die hij, naast zijn baan als marketeer bij ING, in ONZE club steekt en vinden dat hij een bloemetje, aangeboden namens het bestuur, dubbel en dwars verdient.

 

Hartelijk dank Vincent, voor jouw inzet voor ONZE club! 
4-7-2024 Vrijwilligers