JOB VAN HAAGEN 'IN HET ZONNETJE'

23-5 Nieuws

BH&BC Breda is een echte familieclub en Job van Haagen is daar misschien wel de verpersoonlijking van. 

In 1996 begon hij in Bredaas korenblauw bij de jeugd en in de 27 jaar van zijn lidmaatschap is hij op steeds meer manieren vervlochten geraakt met ONZE club. 

 

Zo speelt hij zelf inmiddels de sterren van de hemel in Heren 3, is hij (HT2 gediplomeerd) trainer van JO16-1 en Dames 3 (en stiekem ook van Heren 6). Én is hij al 10 jaar voorzitter van de Arbitrage Commissie. In deze functie stelt hij (samen met zijn collega’s) fluitschema’s op, organiseert en begeleidt hij cursusavonden en is hij verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van alweer bijna een hele generatie nieuwe, jonge scheidsrechters. 

Daarnaast maakt menig team dankbaar gebruik van zijn professionele poule met betaalde scheidsrechters. En zo komen de scheidsen dankzij Job vrijwel altijd weer rond. 

 

Kortom, Job is een dijk van een vrijwilliger. We zijn hem dan ook ontzettend dankbaar voor de vele uren die hij, naast zijn baan als verkoper bij Jumbo Golf & Hockey, in ONZE club steekt en vinden dat hij een bloemetje, aangeboden namens het bestuur, dubbel en dwars verdient.

 

Hartelijk dank Job, voor jouw inzet voor ONZE club!

 
23-5-2024 Vrijwilligers