In Memoriam - Marietje Kuntze

24-11 Nieuws

Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat ons Lid van Verdienste Marietje Kuntze zondag jl. is overleden op de leeftijd van 88 jaar. Marietje was jarenlang actief en betrokken bij onze club, zowel als speelster als in diverse commissies. 

Marietje en haar man Hans hadden beiden een blauw hart. Samen met hun kinderen Freek en Ankie waren zij een vertrouwd gezicht op onze club. Als fanatieke spits én captain voerde Marietje jarenlang de boventoon in Dames Veteranen A. Haar talent gaf zij door aan haar dochter Ankie, die na de jeugd bij Breda uitkwam voor Dames 1. Marietje en Hans waren barhoofd in de tijd dat je nog een hele week bardienst had. Ze deden dat samen met een aantal andere echtparen, na de bardienst hadden ze -onder het genot van Marietjes Indische happen- de grootste lol. 

Daarnaast heeft Marietje zich als lid van de elftalcommissie buitengewoon verdienstig gemaakt, terwijl haar man Hans onderdeel van de scheidsrechterscommissie was en zich inzette als lid van de clubhuis- en evenementencommissie. Marietje was bij vele leden bekend en een geliefd persoon op onze club. 

Wij zijn dankbaar voor wat Marietje voor BH&BC Breda heeft betekend. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies. 

Het Bestuur van BH&BC Breda

Charlotte, Bas, Koert, Ellen, Noud, Barbara en Nienke

 
24-11-2022 In memoriam