Corona maatregelen vanaf 15 januari

15-1 Nieuws

Beste (ouders van) leden en vrijwilligers,

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari 2022 zijn er versoepelingen van de maatregelen voor de hockeysport aangekondigd.

Met ingang van zaterdag 15 januari mag iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.

De volgende maatregelen blijven nog van toepassing: 

  • Competitiewedstrijden zijn niet toegestaan, wat betekent dat er geen zaalcompetitie gespeeld kan worden. Nader bericht over hoe wordt omgegaan met het vervolg van deze competitie zal nog volgen vanuit de KNHB. Onderlinge wedstrijden binnen de club zijn wel toegestaan.
  • Er mag geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden aanwezig zijn.
  • Mondkapjesplicht vanaf 13 jaar blijft gelden op binnensportlocaties en in het clubhuis. 

Voor de (jongste) jeugd geldt dat informatie met betrekking tot eventuele (zaal)trainingen en/of onderlinge oefenwedstrijden via de coach en/of trainer zal worden verstrekt.

Senioren kunnen vanaf dit weekend ook weer gebruik maken van de velden voor onderlinge wedstrijden en trainingen. Let op; bij vorst kan het nodig zijn de watervelden te sluiten. Indien dat aan de orde is zal daarover bericht volgen.

Samen houden wij ONZE club gezond!

Het Bestuur

Charlotte, Ellen, Barbara, Bas, Noud, Koert en Nienke

 
15-1-2022 Algemeen