ONS Lustrum

14-7 Nieuws

1906, het jaar waarin het allemaal begon. In dit jaar heeft mevr. Jannette Walen-Froger samen met haar man BH&BC Breda opgericht. Inmiddels zijn we 115 jaar en heel wat wedstrijden, leden, bijzondere prestaties en gezellige dagen verder. Deze bijzondere verjaardag willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en willen we graag met jullie vieren! Wij zijn achter de schermen ontzettend hard aan het werk om van het komende seizoen een onvergetelijk seizoen te maken, maar wat staat er allemaal op de planning?


Een tipje van de sluier….

In september begint het nieuwe hockeyseizoen en mogen velen van ons de velden weer op, wat kijken wij daar naar uit! Na twee rare, toch ietwat ongezellige seizoenen, is het naar ons idee hoog tijd om in te halen wat we gemist hebben. Te beginnen met 18 en 19 september, dus zet die maar vast in je agenda. Dat weekend trappen wij ONS lustrum af op ONZE club! 

Om dan maar gelijk goed door te pakken, zetten wij op 6 en 7 november ook onze feestmuts op, want op 8 november bestaat ONZE club officieel 115 jaar en dat moet gevierd worden! We gaan nog niet alles verklappen, maar je moet de dansschoenen meenemen en je wordt niet thuisgebracht…


Haal dan gelijk voor de maand december maar vast je avondkledij uit de kast, en nee niet alleen voor de kerst. In januari presenteren wij met trots de nieuwe nieuwjaarsborrel en zo gaan we door met voor ieder wat wils tot maar liefst juni 2022. Tijdens het eerste weekend van juni sluiten we het seizoen met elkaar af met een héél weekend vol met feest! 


ONZE Lustrumlijn

Het zou geen lustrum zijn, zonder een echte lustrum lijn! Wil jij er het komende seizoen ook helemaal in lustrum stijl bijlopen? DAT KAN! Neem hier snel een kijkje in onze webshop! 


Vrijwilligers

Waar zou ONZE club zijn zonder vrijwilligers? Helemaal nergens! Ieder jaar zetten talloze vrijwilligers zich in om een seizoen succesvol te laten verlopen. Dit jaar is er een lustrum commissie opgesteld om ervoor te zorgen dat we ONZE verjaardag groots kunnen vieren, maar ook wij kunnen alle extra handjes goed gebruiken! Wil jij je het komende jaar ook inzetten als vrijwilliger tijdens het lustrum? Laat het ons dan weten door te mailen naar [email protected].


Wij kijken er enorm naar uit om er samen met jullie een mooi lustrumjaar van te maken, waarin we samen mogen hockeyen, proosten, dansen, knuffelen, drinken, zingen, lachen én ONS lustrum vieren op ONZE club!


De Lustrumcommissie

Hubert, Koen, Frits, Naath, Anne-Fleur, Sanne en Simone

 
14-7-2021 Lustrum