Welkom Nienke Duncker en bedankt Esther

8-7 Nieuws

ONZE Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) van afgelopen maandag, 5 juli, was eindelijk weer een fijne bijeenkomst in het clubhuis die door 45 (ouders van -) leden, ereleden, leden van verdienste, oud voorzitters, commissieleden, vrijwilligers en bestuursleden werd bijgewoond.


Tijdens de vergadering bedankte het bestuur Esther Wassmann voor het vervullen van de taak als secretaris sinds juli 2017 over het bestuurstermijn van 4 jaar. Esther begon met de (mede) organisatie van de Champions Trophy op onze club, en eindigde met alle Corona perikelen! Meer contrast kan bijna niet...De vergadering verwelkomt Nienke Duncker als nieuwe secretaris van ONZE club. Nienke is lid sinds 2016 en heeft 4 kinderen, waarvan 3 hockeyen (D/C en B leeftijd) en 1 voetbalt. Ook haar man hockeyt op onze club en zelf zal ze Dames Veteranen C vanaf volgend seizoen komen versterken! Nienke kijkt ernaar uit en voelt zich vereerd deze rol voor de club te mogen vervullen.Er werd ook nog iemand ‘in het zonnetje gezet’. Sandra den Uyl werd specifiek benoemd vanwege haar enorme inzet tijdens dit laatste seizoen met het opzetten van - soms nooit gerealiseerde - competities, zoals de midwinter (alternatief tijdens zaalhockey periode), fiets die uiteindelijk plaats moest maken voor de regionale competitie. Sandra was instrumenteel in het verzorgen van zoveel mogelijk oefenpotjes voor de jeugd na de afgelasting van de competitie en zelfs op de laatste regionale wedstrijddag (26 juni), toen wij als club moesten uitwijken vanwege de NK Atletiek, was Sandra de gehele dag aanwezig op Push om daar onze teams te begeleiden. Sandra, we zijn je immens dankbaar! 


Voor degenen die de vergadering hebben gemist; de presentatie is nu te vinden in het beveiligde gedeelte van de website. De notulen zullen spoedig volgen.


Met vriendelijke groet van het bestuur;


Charlotte, Ellen, Barbara, Bas, Noud, Koert en Nienke


 
8-7-2021 ALV/BALV

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?