Voor onze senioren/veteranen; Duo lidmaatschap

8-6 Nieuws

Wil je wél blijven hockeyen, maar kan jij niet elke zondag aanwezig zijn? Dan is het Duo-lidmaatschap misschien wel wat voor jou!

 

Met het Duo-lidmaatschap is het voor 2 Duo-leden mogelijk om samen als één volwaardig lid in een breedte senioren of veteranen competitieteam te spelen. Om in aanmerking te komen voor het Duo-lidmaatschap, dient aan enkele voorwaarden voldaan te worden:

 

 • Een Duo-lidmaatschap is enkel mogelijk bij breedte senioren en veteranen teams;
 • Een team moet uit minimaal 12 'full time' spelers bestaan;
 • Een Duo dient zich gelijktijdig aan te melden en aan elkaar gekoppeld te zijn;
 • Voorafgaand aan ieder hockeyseizoen dient een Duo-lidmaatschap opnieuw te worden samengesteld;
 • Het Duo bepaalt onderling hoeveel wedstrijden per Duo-lid worden gespeeld. Enige voorwaarde is dat dit tezamen 100% van de officiële wedstrijden is;
 • Beide leden van het Duo kunnen volwaardig meetrainen;
 • De contributie voor seizoen 2021/2022 bedraagt €245,- per Duo-lid;
 • De contributie wordt in één keer betaald bij aanvang van het seizoen;
 • De aanvoerder van het team en tc zijn op de hoogte van de gekoppelde Duo’s;
 • Slechts één speler/speelster van het Duo mag per wedstrijd met het betreffende team meespelen;
 • Er zijn geen wijzigingen mogelijk gedurende het seizoen, indien blessure bij een van de leden van het Duo, is geen restitutie mogelijk maar moet e.e.a. onderling geregeld worden;

Het aanbod van dit type lidmaatschap en bijbehorende contributie is nog wel afhankelijk van goedkeuring tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering door de aanwezige leden van onze club. In de onaannemelijke situatie dat er toch wordt tegengestemd zullen wij dan ook de mogelijkheid openhouden, voor degene die zich als Duo hebben aangemeld, om alsnog zonder extra kosten op te zeggen of voor een alternatief lidmaatschap te kiezen.


Heb je interesse en ben je al lid? Stuur dan een mail naar [email protected]. Je hoeft jezelf niet uit te schrijven om weer in te schrijven als Duo lid als je duidelijk aangeeft in je mail dat je toestemming geeft om je lidmaatschap om te zetten naar een Duo lidmaatschap en vermeldt met wie je het Duo lidmaatschap zult delen. Van hem of haar hebben we ook een aanmelding of toestemming tot omzetting nodig. 

Ben je nog niet lid van onze club, schrijf je dan in via onze website; www.hcbreda.nl/Inschrijfformulier en kies bij soort lidmaatschap ‘DUO’. Geef vervolgens aan in ‘Opmerkingen’ met wie jij het Duo zal vormen.


Laat het ons zo snel mogelijk weten en in elk geval voor 23 juni 2021, omdat we onze teams voor 21/22 voor 1 juli moeten opgeven.


Als club en bestuur zijn wij heel erg enthousiast deze flexibele vorm van lidmaatschap aan te bieden en hopen dan ook, na goedkeuring tijdens de BALV van 5 juli 2021, dat dit lidmaatschap voor vele bestaande en nieuwe leden een mooie uitkomst biedt om (langer) te kunnen blijven hockeyen!


Groetjes,


Het Bestuur

Charlotte, Barbara, Willem, Ellen, Noud, Bas, Koert en Esther

 
8-6-2021 Senioren

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?