Weer een paar versoepelingen vanaf zaterdag 5 juni

4-6 Nieuws

Beste leden,


Per 5 juni kunnen we eindelijk allemaal weer onbelemmerd het veld op! Wij zijn super blij dat er versoepelingen voor jeugd en senioren per 5 juni kunnen worden doorgevoerd.

 

Wat betekent dit voor ONZE senioren;

Met ingang van 5 juni is het voor alle senioren in ieder geval weer mogelijk om tijdens het sporten de afstandsbeperking los te laten (yeah!). Dat betekent dat ook iedereen van 27 jaar en ouder per 5 juni weer duels mag spelen of mee kan doen aan onderlinge potjes binnen onze eigen club. Let op, het loslaten van de afstandsbeperking geldt alleen tijdens het sporten. Voor wie niet aan het hockeyen is, blijft de 1,5 meter afstandsregel gelden.

 

En ONZE jeugd?;

Daarnaast mag de jeugd vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen, bij voorkeur binnen de eigen regio.

Eigenlijk zou zaterdag 5 juni de laatste competitiedag zijn geweest, maar samen met de andere Bredase verenigingen hebben we besloten deel te nemen aan de regionale competitie georganiseerd door de KNHB voor een extra 3 weekenden in juni; 12, 19 en 26 juni* als afsluiter. 

 

*NK Atletiek Sprint (donderdag 24 - zondag 27 juni);

De Nederlandse Kampioenschappen Atletiek vinden dit jaar bij onze buren Atletiekvereniging Sprint plaats. Zij hebben ons gehele complex hiervoor nodig (en wij willen graag wat terugdoen na hun support met de Champions Trophy 2018) vanaf donderdag 24 t/m zondag 27 juni. Voor de wedstrijden van 26 juni zijn wij daarom afhankelijk van de andere regionale clubs en zullen alle wedstrijden uit worden gespeeld.

 

Nog meer goed nieuws wat betreft ONS clubhuis;

De kleedkamers en douches mogen per 5 juni weer open. En zoals jullie weten hebben we al een afhaalservice in de weekenden welke we zullen voortzetten. Als bestuur en clubhuiscommissie hebben we besloten het terras nog even dicht te houden zodat we ons niet aan alle horeca maatregelen moeten houden; drankjes moeten daarom nog even worden genuttigd rond de velden of op de 5 ronde banken op het terras. Maar ook omdat;

 

Publiek is helaas nog niet toegestaan;

Toegang tot ons complex is nog steeds alleen voor degenen die hockeyen of bij de begeleiding van een team horen. Helaas is het nog steeds uitdrukkelijk niet toegestaan om de club te betreden als ouder/toeschouwer/etc

 

De versoepelingen per 5 juni zijn door NOC*NSF en de sportbonden inmiddels verwerkt in het protocol verantwoord sporten.

 

> Naar sportprotocol

 

Heel veel plezier tijdens deze komende - hopelijk zonnige - ‘bonus’ maand en natuurlijk zijn er ook nog mogelijkheden in juli voor wie dit onderling willen regelen. Denk aan een gezellig afscheid potje of training met je team voordat de zomervakantie hier echt begint! Stem dit even af met je manager/coach of aanvoerder.

 

Samen houden we ONZE club gezond!

 

Het Bestuur;

Charlotte, Ellen, Barbara, Bas, Willem, Noud, Koert en Esther

 


 
4-6-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?