Belangrijk; Aanmelden en opzeggen

4-5 Nieuws


Opzeggen voor het komend seizoen graag voor 1 juni i.v.m. team formaties volgend seizoen!

Belangrijk bericht voor iedereen die overweegt zijn/haar lidmaatschap op te zeggen voor het komend seizoen 2021/2022. Opzeggen moet voor 1 juni geschieden met de voornaamste reden dat wij die tijd nodig hebben om aanpassingen te kunnen maken wat betreft de team formatie voor het nieuwe seizoen. Hoe je kunt opzeggen staat beschreven op onze website; www.hcbreda.nl/lidmaatschap/opzeggenHeb je een broertje/zusje, vrienden, familie en/of kennissen die zich graag willen aanmelden?

Het zou ons enorm helpen zoveel mogelijk aanmeldingen ook voor 1 juni te mogen ontvangen voor dezelfde reden. Aanmelden is super makkelijk, ga naar de website; www.hcbreda.nl/lidmaatschap/inschrijformulier. Hier kun je ook aangeven een proefles te willen volgen; dan is het ook fijn als we dit zo snel mogelijk kunnen regelen.Voor degenen die in het laatste jaar (jaren) zijn verhuisd/waarvan gegevens zijn gewijzigd;

Check even of alles nog klopt wat betreft adres, mailadres en telefoonnummer. We hebben heel wat van onze kerstkaarten retour gekregen 😮 vanwege niet doorgegeven verhuizingen. Jou gegevens kun je wijzigen door in te loggen via www.hcbreda.nl, klik op ‘Mijn BH&BC’ en log in. Klik rechtsboven op profiel en indien dit niet juist is ga naar ‘wijzigen’. Hartelijk dank alvast!
Korte uitleg voor het opzeggen van je lidmaatschap;


Je kan alleen door in te loggen via de website opzeggen; www.hcbreda.nl

- ga naar 'inloggen' en vul je persoonlijke gegevens in

- eenmaal ingelogd, klik op 'CLUB'

- in het lijstje wat nu wordt getoond vind je een vakje met 'opzegformulier’

- de rest wijst voor zich.

Indien alles goed is doorgevoerd ontvang je een bevestiging, bewaar deze goed. Als je geen ontvangstbevestiging hebt gekregen, neem dan contact op met de ledenadministratie door hen te mailen; [email protected].


Let op: Twijfel je nog of je volgend jaar wel of niet gaat hockeyen bij Breda zeg dan je lidmaatschap voor alle zekerheid op voor 1 juni. Opzeggen onder voorbehoud is niet mogelijk. Als je toch wilt blijven hockeyen volgend seizoen kun je gewoon weer een mail sturen naar de ledenadministratie, en zij kunnen dan heel snel je lidmaatschap opnieuw activeren en je hoeft in dit geval geen inschrijfgeld te betalen.

Wij kunnen alleen niet garanderen dat je, na heraanmelding, weer in hetzelfde team zal worden ingedeeld, maar we doen natuurlijk ons best!


 
4-5-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?