EK Hockey 2021 kaartverkoop gestart

2-5 Nieuws

Beste hockeyfans,

We hebben goed nieuws! De kaartverkoop van de EK Hockey 2021 is gestart. Zorg dat je er snel bij bent, want door de corona maatregelen is er in het Wagener Stadion plaats voor een beperkt aantal toeschouwers. Ben jij erbij? Wij kijken er naar uit!

 

EK HOCKEY EN CORONA

Tijdens het toernooi moeten alle bezoekers zich aan de dan geldende corona maatregelen houden. Uitgebreide informatie hierover lees je op de website. Deze extra maatregelen worden continu aan de actuele omstandigheden aangepast. Houd er rekening mee dat voor toegang tot het evenement mogelijk een negatieve sneltest getoond moet kunnen worden. Zodra hierover meer bekend is, informeren wij je. Lees meer.

WEDSTRIJDSCHEMA

Iedere dag speelt één van de Nederlands Elftallen!

  • Poulefase: vrijdag 4 t/m woensdag 9 juni
  • Halve finales: donderdag 10 & vrijdag 11 juni
  • Finales: zaterdag 12 (heren) & zondag 13 juni (dames)
Bekijk hier het volledige schema.

TICKETVERKOOP

Koop nu je tickets voor de EuroHockey Championships 2021. We houden rekening met 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens, waardoor er minder tickets beschikbaar zijn dan normaal. Dus wacht niet en bestel nu!

Let op: een bestelling kan alleen maar bestaan uit personen van hetzelfde huishouden. Koop tickets hier.


Als de omstandigheden m.b.t. het coronavirus veranderen waardoor het spelen met publiek niet mogelijk is, ontvangen ticketkopers gegarandeerd hun geld terug.


 
2-5-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?