Corona maatregelen vanaf 14 oktober 22.00

14-10 Nieuws

Beste (ouders) leden en vrijwilligers,


Helaas moeten we jullie toch weer berichten ten gevolge van de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober. Als vereniging (en net zoals alle verenigingen in Nederland) hebben we al heel wat aanpassingen moeten maken met als meest ingrijpend het recente sluiten van ONS clubhuis en het verbod op toeschouwers.

Helaas heeft dit, samen met alle andere maatregelen vanaf eind september, geen vermindering in de verspreiding van het Corona virus met zich meegebracht, integendeel, het aantal besmettingen neemt drastisch toe.

 

Woensdag 14 oktober om 22.00 zullen daarom de volgende aangescherpte maatregelen voor de komende 4 weken van kracht gaan;

 

(Jongste) Jeugd tot 18 jaar mag blijven trainen;

 • Houdt daarbij wel 1,5 meter afstand van je trainer, als je op de middelbare school zit.
 • Kom zoveel mogelijk op de fiets (en check of je fietsverlichting werkt!). Wordt je gebracht met de auto, dan moet degene die rijdt in de auto blijven en na afzetten/ophalen meteen de parkeerplaats weer verlaten. 
 • Helaas ligt de competitie 2 speel zaterdagen stil (31/10 en 07/11). We houden jullie natuurlijk op de hoogte zodra we weten of we toch de laatste weken in november de competitie mogen hervatten.
 • Wat wel mag? Oefenpotjes op onze eigen velden tegen eigen clubteams. We zullen jullie coaches en managers hier apart over informeren.

De basisregels blijven daarbij onverminderd van kracht;

 • Heb je klachten, dan mag je niet sporten, blijf je thuis en laat je testen;
 • Test je positief, informeer dan zo snel mogelijk jouw trainer en blijf thuis en houd je aan de geldende quarantaine regels;
 • Was je handen regelmatig en schudt geen handen met anderen;
 • Volg altijd de aanwijzingen van jullie trainers over routing en het houden van afstand.

Senioren;

 • Trainingen en competitie liggen 4 weken stil. We praten over 3 competitie weekenden (25/10, 01/11 en 08/11) en 3 training-weken.
 • Op 14 oktober mag er nog getraind worden tot 22.00. Wij zullen de lampen klokslag 22.00 uitzetten, dus zorg dat je vòòr 22.00 alles hebt opgeruimd zodat wij niet later dan 22.00 kunnen afsluiten.
 • We houden jullie natuurlijk op de hoogte zodra we weten of we de laatste weken in november de competitie mogen hervatten.

Het gebruik van ONS clubhuis is en blijft beperkt:

 • Het clubhuis is gesloten voor teambesprekingen, bijeenkomsten en horeca. Ook de douches en kleedkamers blijven dicht.
 • Het gebruik van het toilet is toegestaan, alleen door spelers onder de 18 en hun trainers. De ingang naar de toiletten is via de hoofdingang.

Let wel; Ambitie van de KNHB blijft om competities volledig te spelen. Hiervoor zal worden gekeken of we ook december kunnen gebruiken. Dit is bovendien mogelijk omdat ONZE CLUB niet zal deelnemen aan de zaalhockey competitie.

 

Blijf de website en de app goed in de gaten houden voor verdere mogelijke updates.
Vragen over contributie, ivm met deze tijdelijke Corona maatregelen, zullen momenteel niet worden beantwoord, in afwachting van de situatie na 11 november 2020. Wij vragen iedereen dan ook om geduld, zodat wij als bestuur geïnformeerde beslissingen kunnen nemen zodra er bekend wordt hoe het er na de komende 4 weken gaat uitzien voor onze sport, onze club en onze leden.

 

Samen houden we ONZE club gezond!

 

Het Bestuur;

Charlotte, Ellen, Barbara, Bas, Willem, Noud, Koert en Esther


 

 
14-10-2020 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?