Dit seizoen geen zaalhockey voor ONZE CLUB

14-10 Nieuws

Beste leden,


Afgelopen weken hebben we de communicatie van de KNHB over zaalhockey gevolgd en hebben we contact gehad met meerdere clubs uit de regio. Ook hebben we binnen de club overlegd met het bestuur, de zaalhockeycommissie, coaches en de HOTs. Dit alles natuurlijk in relatie tot de snel oplopende Corona-cijfers. We zijn uiteindelijk tot een besluit gekomen voor de zaalhockey komende winter:


ONZE CLUB zal dit jaar niet deelnemen aan de zaalcompetitie. Dit geldt voor de KNHB-zaalcompetitie én de Grote Bredase Zaalcompetitie (GBZC). Als club zijn wij verantwoordelijk voor een veilige en gezonde hockey omgeving, voor onze leden, trainers en ouders. Omdat we bij het zaalhockeyen moeten uitwijken naar verschillende locaties, kunnen we deze veiligheid niet garanderen. 


We hopen op een ieders begrip voor dit besluit. We gaan er alles aan doen om de komende maanden te kunnen hockeyen! We zijn al druk bezig met een alternatief buiten-programma, de midwintercompetitie. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte over de verdere invulling hiervan en hopen dat na de berichtgeving van dinsdag 13 oktober, deze competitie wèl mag en kan plaatsvinden.


Samen houden we ONZE club gezond!

 

Het Bestuur;

Charlotte, Ellen, Barbara, Bas, Willem, Noud, Koert en Esther 
14-10-2020 Zaalhockey

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?