RotsVast watertap en actie TeamKratten

19-8 Nieuws

Beste leden,

Veel sportclubs hebben helaas geen fatsoenlijk watertappunt met als gevolg dat alle gezonde waterdrinkers hun bidons of TeamKratten met 12 bidons moeten vullen op een (vies) toilet of (smerige) douche. Dit wilden wij graag veranderen. Met veel plezier presenteren wij het door ons gesponsorde en geleverde TeamTap watertappunt. Gezond en duurzaam maar je hebt natuurlijk wel een passend kratje nodig.

Vandaar dat wij jullie deze unieke aanbieding doen:

Bestel nu een Rotsvast TeamKrat met 12 bidons en je eigen teamnaam er op, niet voor 69,90 maar voor slechts 49,90 euro !!! Interesse?  Klik dan hier: https://www.teamkrat.nl/product/rotsvast-teamkrat/Let op, deze actie is maar geldig tot en met 20 september 2020.

Het gaat hier dus om het nieuwe watertappunt voor bidon TeamKratten, waarmee je met één druk op de knop 12 TeamKrat bidons tegelijkertijd kunt vullen. Ook heeft de installatie een tweede drukknop voor het vullen van één enkele bidon. Kortom, met de TeamTap kan iedereen zijn of haar bidon(s) vullen met heerlijk en verfrissend kraanwater.

Veel gebruiksgemak en veel succes !


 
19-8-2020 Sponsoring

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?