Doe mee met SEVENS Hockey

26-7 Nieuws

Voor al onze (oud) senioren leden van BH&BC Breda,

Misschien heb je er al wel eens van gehoord: Sevens. Een dynamische hockey vorm waarbij, zoals de naam al aangeeft, je speelt met zeven tegen zeven. Met je team speel je op één avond twee wedstrijden (drieluik) van elk 25 minuten. Er wordt gespeeld op een half veld, zonder keeper en scheidsrechters. 

Vanaf komend seizoen gaat ONZE club BH&BC Breda dit ook aanbieden. Er wordt een nieuwe competitie opgezet in de regio Breda-Tilburg, waarbij om de week op vrijdagavond op één van de deelnemende clubs gespeeld gaat worden. De eerste wedstrijden beginnen om 20.30 uur.

Omdat het Sevens in onze regio nog in de opstartfase zit kunnen we in een latere fase meer duidelijkheid geven op een aantal zaken, zoals exacte opzet competitie, wie tegen wie speelt en welk niveau het is. Het belangrijkste om te starten is jouw enthousiasme!

Kortom heb je zin om gezellig met een club vrienden of vriendinnen je hockeystick (weer) op te pakken, meld je dan nu zelf of gelijk met een heel team aan! Dit kan via de volgende link; https://www.hcbreda.nl/Inschrijfformulier. Zodra je moet kiezen bij soort lidmaatschap, kies dan SEVENS (je kunt dan nog kiezen of je al/nog steeds lid bent van de club of niet).

En mocht je mensen kennen die deze mail mogelijk niet ontvangen maar waarschijnlijk wel heel veel zin hebben om Sevens te gaan spelen, stuur deze mail gerust door.

Om mee te kunnen doen aan Sevens dien je lid te zijn van ONZE club, de contributie zal in de buurt komen te liggen van het Trimhockey Lidmaatschap (€211). Je wordt dan ingeschreven bij de KNHB. En...als (oud) lid betaal je natuurlijk geen inschrijfkosten. Indien je al (trim)hockey lid bent maar ook graag een potje op de vrijdagavond wilt spelen kan dat en hoef je je niet nogmaals in te schrijven. Stuur ons dan gewoon een mail, ook als je nog vragen hebt. Het mailadres is [email protected].

Met vriendelijke groeten,

Barbara Versleijen

Bestuurslid Senioren Breedte

 
26-7-2021 Senioren

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?