Teamindelingen Jeugd 2020-2021

4-7 Nieuws

Beste jeugdleden en jongste jeugdleden van BH&BC Breda,


Vanaf vandaag zijn de teamindelingen voor de jeugd en jongste jeugdteams voor het seizoen 2020-2021 te vinden op de website. Jullie kunnen deze lijsten vanaf nu vinden achter de inlog-pagina op de website onder club/documenten/teamindelingen jeugd 2020-2021. (Let op: deze documenten kun je alleen raadplegen via de website, niet via de app)


Maar graag eerst nog even de aandacht voor onderstaande punten:


Vragen per mail

Wanneer je een vraag hebt i.v.m. de nieuwe indeling voor de A/B-lijn, C/D-lijn of de jongste jeugdteams kun je contact opnemen met: [email protected] (Let op: géén vragen naar [email protected] sturen, deze worden niet gelezen).

Om een volledig overzicht te hebben verzoeken wij iedereen vriendelijk doch dringend alle vragen ALLEEN per mail te stellen. De HOT’s zullen dan zo snel mogelijk antwoord geven.


Toplijn teams A-D

Het is voor de teams in nieuwe samenstelling mogelijk om komende week, van 6-10 juli in groepsverband even bij elkaar te komen op de club. Niet voor trainingen maar wel als kennismaking. Dit initiatief ligt bij de nieuwe trainers/coaches van de toplijn-teams. Tijdens deze bijeenkomsten kan er gesproken worden over het zomerprogramma, afspraken voor het komend seizoen etc. Trainers/coaches kunnen tijd en ruimte inplannen op de club i.s.m. Lars.


Toplijn teams D-jeugd 

Dit seizoen zijn de toplijn-teams voor de D-jeugd enigszins gewijzigd. Voor de meisjes behoren MD1, MD2 en MD3 tot de toplijn, waarbij in tegenstelling tot vorige jaren MD2 een combinatie is geworden van 1e & 2e jaars speelsters. 


Voor de jongens behoren alleen JD1 en JD2 tot de toplijn, waarbij JD1 uit 2e jaars bestaat en JD2 uit 1e jaars bestaat (vergelijkbaar met JD3 van afgelopen seizoenen). Dit is besloten als gevolg van het beperkte aantal jongensteams in deze lijn. 


Jongste jeugd

Helaas zijn de teams bij de jongens 3-tallen en jongens 8-tallen erg groot, maar lukt het met deze aantallen niet om een extra team te formeren. Bij nieuwe aanmeldingen zal dit eventueel wel gebeuren en kan dit consequenties voor de huidige teamsamenstellingen hebben. Natuurlijk doen we dit dan in overleg met de coaches.


Coach, manager, contactpersoon

Bij de top jeugdteams staat, indien bekend, de coach vermeld of anders een contactpersoon.


Bij de breedte jeugdteams en jongste jeugdteams staat een contactpersoon vermeld. 

Deze contactpersoon is niet vanzelfsprekend de coach/manager, maar is wel verantwoordelijk om samen met het team te komen tot een voorstel voor coach en manager. Dit voorstel kan doorgegeven worden aan de HOT’s via bovenstaand mailadres en wordt dan, in afstemming met de lijncoördinatoren, definitief gemaakt. 


Voor de jongste jeugdteams zal de coach vastgesteld worden tijdens de kick off-bijeenkomst aan het begin van het seizoen. Deze zal gehouden worden op zaterdag 29 augustus. Meer informatie hierover volgt z.s.m.


Startdata trainingen

Na de zomervakantie zullen de topjeugd teams A/B in week 33 (10 augustus - 14 augustus) beginnen met trainen. Als eerder gestart wil worden, dan graag in overleg met Lars. De topjeugd teams C/D zullen in week 34 (17 augustus - 21 augustus) beginnen met trainen. De breedte teams A/D en jongste jeugd teams beginnen in week 35 (24 - 28 augustus) met trainen. 


Voor straks wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie!

Lars Huijbregts, HOT A/B

Marjolein Verheem, HOT C/D

Pim Janus, bestuurslid top jeugd t/m 6 juli

Noud Hoek, bestuurslid top jeugd vanaf 6 juli

Ellen Deckers, bestuurslid breedte jeugd & jongste jeugd

 
4-7-2021 Jeugd

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?