Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_FJeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Workshop Tischa Neve nu online!

Nieuwsafbeelding
3-10-2019

Geslaagde workshop kinderpsychologe Tischa Neve voor ouders/coaches.

Ook online beschikbaar – vraag de inlogcode aan!

 

Bij BH&BC Breda vinden we sportief en respectvol gedrag belangrijk. We nodigden kinderpsychologe Tischa Neve uit om hierover een workshop te geven aan alle ouders van onze jeugd. Tischa is zelf hockeyster, ouder, coach, expert op het gebied van positief coachen en opvoeden… én een inspirerend spreker! 

 

Ben je zelf ouder, trainer of coach van jeugdspelers?Volg dan ook de gratis workshop van Tischa Neve online of bekijk extra (video)materiaal via de website van de KNHB. Nog geen inlogcode? Vraag die gemakkelijk bij ons aan: [email protected]

 

Op 16 september jl. hebben al zo’n 50 ouders/coaches in ons clubhuis haar gepassioneerde workshop al gevolgd. Tischa ging in op de effecten van het gedrag van ouders op hun eigen kinderen en teamgenootjes. Besprak hoe je effectief complimenten kunt geven en het zelfvertrouwen en de motivatie van kinderen kan stimuleren. Adviseerde ons om ook eens een goed gesprek met hen te voeren; Hoe ervaart een kind jou eigenlijk langs de kant? Wat heeft het team van jou nodig?

Het ging ook over de scheidsrechter die misschien niet altijd gelijk heeft, maar nu eenmaal wél beslist. En over het omgaan met frustratie en verdriet. Want emoties horen bij de sport. Maar we moeten die op een goede manier kanaliseren om sportief te blijven. En we kunnen onze kinderen leren hoe zij dat zelfstandig kunnen (gaan) doen. Hoe? Daarvoor gaf Tischa hele concrete tips. Die zijn ook terug te vinden in haar online training, in zowel tekst als video’s. We bedanken Tischa en alle aanwezigen!