Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Introductie Lars Huijbregts HOT A/B

Nieuwsafbeelding
10-9-2019

Beste leden en ouders van jeugdleden,


Ik ben Lars Huijbregts en dit seizoen zal ik als HOT AB werkzaam zijn op HC Breda. Daarnaast ben ik verantwoordelijk, samen met Marjolein Verheem (HOT CD), voor het begeleiden van de jongste jeugd.

Kort over mijzelf. Ik ben 30 jaar, woonachtig in Tilburg en hockey zelf nog bij Were-Di. Na het afronden van mijn sportopleiding, heb ik meerdere jaren in het buitenland gewerkt als skileraar en buitensport instructeur. De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest bij HockeyWerkt in de functie van kwaliteitsmanager. In die tijd stond ik bij veel verschillende clubs op het veld, naast de uren op kantoor waarin ik het contact had met onze trainers bij de andere clubs.

Ik zal dit seizoen van maandag t/m vrijdag de AB lijn coördineren en begeleiden. En in mijn functie verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de trainingen, de kwaliteit van de trainers en de invulling van de AB teams.

Mocht je vragen hebben of kennis met mij maken, dan mag je mij altijd bereiken via [email protected]

Ik heb in ieder geval enorm veel zin om aan de slag te gaan op deze mooie club.

Graag tot op het veld!


Met sportieve groet,


Lars Huijbregts

HOT A/B Jeugd 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws