Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Tischa Neve - maandagavond 16 september

Nieuwsafbeelding
27-8-2019

Beste ouders van onze (jongste) jeugd,

We zijn vereerd jullie te mogen uitnodigen voor de workshop "Een beetje opvoeder” van de inmiddels beroemde kinderpsychologe Tischa Neve.
Op maandagavond 16 september van 19.30 tot ca. 21.30 uur geeft zij een workshop geschikt voor alle ouders en vrijwilligers van de alle hockeyjeugd, met tips en creatieve oplossingen voor veelvoorkomende opvoed situaties rondom het hockeyveld.

Want hoe motiveer je jonge kinderen of juist pubers? Wat is de rol van een coach en de ouders op en om het veld? Hoe ga je om met emoties, of spanningen in een team? Op een hilarisch herkenbare manier krijgen we hier handvatten voor, erg leuk en leerzaam!

We hopen veel ouders te mogen ontvangen!
Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail: [email protected]
Aanmelden helpt (ons) maar hoeft niet, je mag die avond gewoon komen binnenlopen.

Vriendelijke groet, en tot de 16e!

Commissie Sportiviteit en Respect