Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Sam van Poppel

Nieuwsafbeelding
26-7-2019

Diep geschokt en intens verdrietig hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons lieve en sportieve jeugdlid Sam van Poppel. Nog maar net 18 jaar is Sam in de nacht van donderdag op vrijdag van ons heengegaan.
Als club hebben we van haar mogen genieten als speelster in MC4, B3, A4 en A3, dit laatste een hecht team wat ze in de laatste maanden moedig en vastberaden bleef steunen en aanmoedigen als coach. Wat zullen we haar missen.

Wij wensen haar ouders, broer en zijn vriendin, de familie, vrienden en haar teamgenoten heel veel sterkte met de verwerking van dit grote en onvoorstelbare verlies.

Namens het bestuur van BH&BC Breda

Charlotte, Ellen, Pim, Willem, Barbara, Bas en Esther


Sam van Poppel

2001 - 2019


 


Reacties

Sandra den Uyl
Hoe verdrietig😢 Heel veel sterkte gewenst voor de ouders, haar broer, familie, MA3 en al haar andere vrienden en vriendinnen.

Reageer op het nieuws