Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Sportiviteit & Respect

Nieuwsafbeelding
18-5-2019

De Commissie Sportiviteit en Respect kijkt terug op een geslaagd weekend waarin zij het thema sportiviteit en respect nog even extra centraal stelden. Op zaterdag vonden de unieke Breda-tattoos gretig aftrek, de blauwe taarten smaakten naar meer en de blauwe kaarten werden fanatiek ingevuld en gefotografeerd. Wie weet wint jouw team aan het einde van het seizoen wel die heerlijke blauwe taart!!


Op zondag zijn twee veteranenteams op hun sportiviteit beoordeeld door een aantal jeugdspeelsters. Er waren wel wat kleine verbeterpunten volgens de dames, maar al met al hadden deze teams de blauwe taart dik verdiend met hun sportieve gedrag! Houden zo en bedenk dat de veteranen het voorbeeld zijn voor de jeugd..! 


Denken jullie ook nog aan het invullen van de enquête met jullie suggesties hoe we de sfeer op de club de enquetes retour.nog beter kunnen maken? Graag ontvangen wij uiterlijk 26 mei de enquetes retour.


Met sportieve groet,


Commissie S & R