Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sticks.jpg Breda_keeper.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Eind BBQ Jeugd | Zaterdag 15 juni!

Nieuwsafbeelding
15-5-2019

ONZE EIND BBQ VOOR DE JEUGD | ZATERDAG 15 JUNI

 

Het seizoen nadert zijn einde, want met nog een aantal speelronden te gaan zit het seizoen 2018-2019 er alweer bijna op. Zaterdag 15 juni is de laatste wedstrijd en dus een mooi moment om met z’n allen het seizoen in stijl af te sluiten!

Hiervoor hebben we als club een leuk programma in elkaar gedraaid:

  • Huldiging van alle kampioenen 2018/2019, herfst-, zaal- en lentecompetitie. 
  • Een DJ van ONZE CLUB, zodat de voetjes van de vloer kunnen en uiteraard voor een optimale sfeer.
  • En natuurlijk een overheerlijke BBQ voor de teamspelers en de teambegeleiding. De inschrijving verloopt via coach/manager. Ouders en overige familieleden kunnen zich niet inschrijven voor de BBQ, maar zijn natuurlijk van harte welkom om te komen genieten van deze gezelligheid. Aanvang ONZE BBQ is einde van de middag. Nadere informatie hierover volgt nog.

Of je nu een kampioen bent geworden of (net) niet! Wat zou het gezellig zijn als jullie allemaal komen, zodat we er een groot feest van maken en zomer inluiden.

 

Tot zaterdag 15 juni.