Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Ringo Joannes 'in het zonnetje'

Nieuwsafbeelding
1-4-2019

Het zonnetje scheen prachtig afgelopen zaterdag; een ideale dag om één van onze vrijwilligers weer eens figuurlijk in het zonnetje te zetten. Esther en Geert, vertegenwoordigers van het bestuur, brachten daarom een bezoekje aan Ringo Joannes om hem te bedanken voor zijn flexibiliteit als barhoofd van Onze club.


Ringo werd op een avond in de kroeg ‘overvallen’ met de vraag om de taak van barhoofd op zich te nemen en gelukkig kwam hij de volgende dag de belofte na! Met een barploeg van voornamelijk dames is het altijd een gezellige boel met Ringo ‘in charge’. Maar ook als er een extra paar handen nodig is achter de bar is Ringo nooit te beroerd om mee te helpen; en dat naast een druk werkleven.  


Namens het bestuur; dank je wel voor alles wat je voor ONZE club hebt gedaan in de laatste jaren, Ringo. En we hopen dat iedereen nog lang van je gezelligheid als barhoofd mag genieten in de toekomst.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws