Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Nieuwe Coach Breda Heren 1

Nieuwsafbeelding
20-3-2019

Het bestuur van BH&BC Breda is verheugd te melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met Laurens Groeneveld om komend seizoen hoofdtrainer/coach van Heren 1 te worden. Aan de invulling van het overige begeleidingsteam wordt momenteel hard gewerkt.


Hoewel de overeenkomst pas zou ingaan met ingang van komend seizoen, maakt de huidige coach, Mark Bouwman, per direct plaats voor Laurens. Hierdoor zal Laurens per 31 maart al zijn nieuwe positie gaan bekleden en de rest van het seizoen als hoofdcoach gaan afmaken.

Laurens Groeneveld is sinds dit seizoen als assistent trainer betrokken bij de selectie van Heren 1. Hij kent de spelersgroep goed en is zeer gemotiveerd om in zijn nieuwe functie en zijn nieuwe rol de leiding te gaan nemen.


Wij bedanken Mark Bouwman voor de afgelopen jaren en alles wat hij heeft gedaan voor ONZE Hockeyclub.


Het bestuur wenst het team en de nieuwe begeleiding veel succes en plezier in de resterende 9 wedstrijden.


Namens het Bestuur van BH&BC Breda,


Willem de Keijzer

Bestuurslid Tophockey Senioren

 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws